Δήλωση Προτεραιότητα στον Πολίτη - Αντώνης Μαρκούλης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Δήλωση Προτεραιότητα στον Πολίτη - Αντώνης Μαρκούλης

 


Εμείς είχαμε προειδοποιήσει από την πρώτη στιγμή για την αντισυνταγματικότητα του Νόμου Θεοδωρικάκου. Πρώτοι και μόνοι πανελλαδικά. Ήμασταν πεπεισμένοι για το δίκαιο της προσφυγής μας, βάζοντας απέναντί μας μια ολόκληρη κυβέρνηση. Δώσαμε τις μάχες, επιμείναμε και νικήσαμε. Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου ήταν μια δικαίωση του αγώνα εμού προσωπικά και του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», κόντρα στη στρεβλότητα και τον καιροσκοπισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μαζί μας νίκησε η Δημοκρατία, το Σύνταγμα και η απλή αναλογική, ως το δικαιότερο μέτρο ανάπτυξης και εδραίωσης της δοκιμαζόμενης Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη συνείδηση του λαού μας.

Η όψιμη καταναγκαστική αναδίπλωση του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κυβέρνησης, καθώς και των Διοικήσεων Δήμων και Περιφερειών στο ζήτημα της ψήφισης κρίσιμων θεμάτων για την επόμενη περίοδο, αναδεικνύει το μέγεθος και την αξία της δικής μας νίκης, μα συνάμα και της πλήρους πολιτικής υστέρησης σε κάθε βαθμίδα Διοίκησης αυτήν την περίοδο. Α λα καρτ πολιτικές στη βάση των αναγκών των όποιων διοικούντων και όχι των πολιτών, είναι καταδικαστέες εν τη γενέσει τους. Εμείς το είχαμε περιγράψει τρία χρόνια πριν. Καλώς τα παιδιά που τώρα αντιλήφθηκαν του λόγου μας το ασφαλές, κρυβόμενοι όλο αυτό το διάστημα πίσω από το δάχτυλό τους.

Επιτέλους Κράτος, επιτέλους Δικαιοσύνη, επιτέλους Δημοκρατία.


Αντώνης Μαρκούλης

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμου Βέροιας «Προτεραιότητα στον Πολίτη»

Μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες