Δωρεάν είσοδος στους Αρχαιολογικούς χώρους για δασκάλους και καθηγητές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Δωρεάν είσοδος στους Αρχαιολογικούς χώρους για δασκάλους και καθηγητές

 



Δικαιούνται κάρτα ελεύθερης εισόδου στα κρατικά μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους έπειτα από απόφαση.
 
Δωρεάν είσοδο σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία, και μουσεία που ανήκουν στο Δημόσιο έχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί, έπειτα από απόφαση.

Όλοι... 

 
οι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί, μόνιμοι και αναπληρωτές, δικαιούνται κάρτα ελεύθερης εισόδου στα κρατικά μουσεία και στους αρχαιολογικούς χώρους έπειτα από απόφαση.

Στην περίπτωση των αναπληρωτών και των ωρομισθίων καθηγητών, η ανανέωση του Δελτίου Ελεύθερης Εισόδου είναι δυνατή εφόσον ασκούν το εκπαιδευτικό λειτούργημα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου ΥΠΠΟΑ:

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει ότι οι εν ενεργεία και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί λειτουργοί της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής αντιτίμου επίσκεψης σε αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μνημεία και μουσεία της χώρας, σύμφωνα με Κοινή Υπουργική Απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Στην περίπτωση των αναπληρωτών και των ωρομισθίων καθηγητών, η ανανέωση του Δελτίου Ελεύθερης Εισόδου είναι δυνατή εφόσον ασκούν το εκπαιδευτικό λειτούργημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες