Παύλος Παυλίδης -κ.Δήμαρχε Αιτούμαστε τα άκρως απαραίτητα. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Παύλος Παυλίδης -κ.Δήμαρχε Αιτούμαστε τα άκρως απαραίτητα.


Επανήλθε το θέμα της κακής λειτουργίας του Βιολογικού μας, με αφορμή την αποκάλυψη (που δεν διαψεύστηκε από την Διοίκηση...) της Οικολογικής Ομάδας Βέροιας, ότι στην "αλλαγή του χρόνου" στην έξοδο του βιολογικού, έρρεε για ώρες ανεπεξέργαστη ύλη!
κ.Δήμαρχε
Αιτούμαστε τα άκρως απαραίτητα.
Την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μόνο θέμα την λειτουργία του Βιολογικού μας. Με συμμετέχοντες την Δημοτική Αρχή στο σύνολό της, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΒ, τα υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης που έχουν την ευθύνη της καλής λειτουργίας και πιο συγκεκριμένα τους κκ. Αχτσή, Δάσκαλο και Μπίσμπα, την Οικολογική Ομάδα Βέροιας και βέβαια τον κκ. Γκανάτσιο που λειτουργεί τον βιολογικό σήμερα. Το θέμα αυτό πρέπει να κλείσει, οι πολίτες πρέπει να νιώθουν ασφαλείς και οι υπεύθυνοι ενδεχόμενης κακής λειτουργίας να απολογηθούν.
Να υπενθυμίσουμε επίσης, ότι ο κ. Γκανάτσιος επί επτά και πλέον έτη ισχυριζόταν ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου και με δική σας παρουσία, ότι έχει στη διάθεσή του μέθοδο επεξεργασίας λυματολάσπης με τη βοήθεια μικροοργανισμών, που εξαφανίζει στο 100% την λυματολάσπη. Ο δε Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ ανακοίνωνε ότι υπάρχει πιστοποίηση της μεθόδου. Μόλις προ μηνών και μετά την παρέμβαση της ελάσσονος αντιπολίτευσης, ο πρώτος ομολόγησε και πάλι σε συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου και με παρόντα εσάς, ότι "δεν είναι βέβαια το ποσοστό 100%, αλλά ένα ποσοστό περίπου 30% λυματολάσπης θα πρέπει να μένει μετά την επεξεργασία"!!! Ο δε δεύτερος όχι μόνο δεν έβγαλε άλλη ανακοίνωση, αλλα συνεχίζει να καλεί τον κόσμο σε «φιέστες» επισκέψεων στον Βιολογικό, αδυνατώντας να απαντήσει στο κρίσιμο ερώτημα:
Με δεδομένο λοιπόν ότι στον βιολογικό μας ήλθαν προς επεξεργασία περί τους 100.000 τόνους λυματολάσπης από Δήμους, Ιατρικά Κέντρα και Βιομηχανίες, που βρίσκονται, που πήγαν οι 30.000 τόνοι που θα έπρεπε να μείνουν μετά την επεξεργασία;
Επίσης, με έκπληξη ακούσαμε τον σημερινό Πρόεδρο κ. Διαμάντη να ισχυρίζεται, ενισχύοντας την δική του καλή λειτουργία, ότι επί των ημερών του (εκτός του ότι έγινε «μόνο ρύπανση κι όχι μόλυνση» γιατί «έπεσε το ρελε»!!!), δεν ήλθε ούτε κιλό λυματολάσπη έξω από τα όρια του Δήμου μας. Και φυσικά όλοι αναρωτιούνται το «γιατί δεν ήλθαν, αφού όλα έβαιναν καλώς;»
Πολύ φοβάμαι κ.Δήμαρχε, ότι θα πρέπει να απαντήσετε ούτως ή άλλως. Απλά θα πρέπει να επιλέξετε την αίθουσα.
Παύλος Παυλίδης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
"Συνδημότες"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες