Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε γυναίκα – Άφησε 30.000 ευρώ σε κάδο

 


Πήγε στην τράπεζα και «σήκωσε» το χρηματικό ποσό από τον λογαριασμό της
 
Θύμα τηλεφωνικής απάτης από «μαϊμού» γιατρό έπεσε...  

 
μια γυναίκα στην Πάτρα, όταν δέχθηκε την κλήση του και άκουσε ότι ο γιος της χτύπησε σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται άμεσα να μπει στο χειρουργείο. Η γυναίκα, από τον πανικό της, «σήκωσε» 30.000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό και τα άφησε σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Όλα έγιναν χθες Τετάρτη (18.1.2023) το πρωί, σύμφωνα με το pelop.gr, όταν χτύπησε το τηλέφωνο της 74χρονης γυναίκας από την Πάτρα και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ένας άνδρας, που ξεκίνησε να ξεδιπλώνει το σενάριο της απάτης.

Ο άνδρας της είπε ότι είναι γιατρός και ότι ο γιος της χτύπησε άσχημα σε τροχαίο ατύχημα και χρειάζεται άμεσα χειρουργική επέμβαση. Μάλιστα, είχε το θράσος να της ζητήσει 30.000 ευρώ, λεφτά που η γυναίκα του είπε ότι δεν έχει σπίτι της και χρειάστηκε λίγη ώρα για να τα μαζέψει.

Πράγματι, πήγε στην τράπεζα και «σήκωσε» το χρηματικό ποσό, το οποίο της είπαν να το αφήσει σε κάδο επί της οδού Ακρωτηρίου, στο ύψος της πλατείας Παπανδρέου.

Τελικά, η 74χρονη γυναίκα μίλησε με τον γιο της και κατάλαβε ότι έπεσε θύμα απάτης. Έκανε καταγγελία και οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε