Στη φυλακή 29 χρονη που έπνιξε το μωρό της στον ΑλιάκμοναΠροφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 29χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε το 11 μηνών βρέφος της πετώντας το στα παγωμένα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα στη Βέροια.

Η απολογία της 29χρονης στον ανακριτή κράτησε συνολικά τρεις ώρες και επτά λεπτά, ενώ φέρεται να επέμεινε στον ισχυρισμό της ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το κοριτσάκι που γέννησε και σήμερα θα γινόταν ενός έτους.


«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θέλω να είχα βοηθήσει τότε το παιδί μου. Δεν το σκότωσα εγώ, δεν το έριξα στο νερό. Μπουσούλησε και έπεσε στο νερό χωρίς να το προσέξω», είπε, σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία της.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές με το αυτοκίνητο της Ασφάλειας που την περίμενε στο υπόγειο γκαράζ του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας, ενώ συνοδευόταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο κάτω από το κόκκινο μπουφάν της με τη κουκούλα

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε