Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη – Η αντίδραση της μητέρας όταν είδε τους 12 κατηγορούμενους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023

Διεκόπη η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη – Η αντίδραση της μητέρας όταν είδε τους 12 κατηγορούμενους

 δίκη για Άλκη Καμπανό

Στις 23 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Με μαύρες μάσκες και κατεβασμένα βλέμματα βρέθηκαν στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου που είχε οπαδικά κίνητρα.

Οι «12» έφτασαν στα δικαστήρια νωρίς το πρωί, ενώ μετήχθησαν από φυλακές όλης της χώρας, όπου κρατούνται προσωρινά από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Την ώρα που οι κατηγορούμενοι έπαιρναν τις θέσεις τους στο εδώλιο, ακούγονταν ψίθυροι, με χαρακτηριστική στιγμή σύμφωνα με την ιστοσελίδα, voria.gr, το «χτυπούσες τον γιο μου» που ακούστηκε από τα χείλη της μητέρας του 19χρονου Άλκη.

Η δίκη διεκόπη για την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου λόγω κωλυμάτων των δικηγόρων υπεράσπισης, που είναι πάνω από 20 και θα συνεχιστεί με την κλήρωση των ενόρκων και τις πρώτες καταθέσεις μαρτύρων.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν οι φίλοι του άτυχου νέου, που δέχθηκαν και αυτοί άγρια επίθεση την 1η Φεβρουαρίου του 2022, οι γονείς του Άλκη, μάρτυρες και δεκάδες ακόμη πολίτες, καθώς η εκδίκαση της υπόθεσης έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της επικαιρότητας. Ειδική μέριμνα υπήρξε για τις θέσεις των δικηγόρων υπεράσπισης και των δημοσιογράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες