Δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα από τη ΔΥΠΑ και τον e-ΕΦΚΑ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα

 Μια σειρά από επιδόματα θα καταβάλουν από σήμερα, Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου ο e-ΕΦΚΑ και η ΔΥΠΑ.


Όπως αναφέρει το enikos.gr, συνολικά 291.575 δικαιούχοι θα λάβουν 131,6 εκατ. ευρώ το παραπάνω διάστημα, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e-ΕΦΚΑ, της ΔΥΠΑ  και του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.


Αναλυτικά:


1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν:


· 11,7 εκατ. ευρώ σε 550 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.


· 11,7 εκατ. ευρώ σε 31.131 δικαιούχους για παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας)


2. Από τη ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:


· 80 εκατ. ευρώ σε 230.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων


· 6 εκατ. ευρώ σε 6.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας


· 22 εκατ. ευρώ σε 6.500 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης


Δώρο Χριστουγέννων και επιδόματα από ΔΥΠΑ: Ποιοι πληρώνονται σήμερα


Σήμερα, 5 Δεκεμβρίου 2022  ξεκινά η προπληρωμή της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, καθώς και η προπληρωμή του Δώρου Χριστουγέννων σε επιδοτούμενους ανέργους, στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας και σε δικαιούχους τους επιδόματος γονικής αδείας, όπως είχε ανακοινώσει πρόσφατα η ΔΥΠΑ.


Οι πιστώσεις των επιδομάτων και του Δώρου Χριστουγέννων θα γίνουν αυτόματα από τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης με απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.


Τέλος, από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σήμερα Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πληρωμή ύψους 198.096 ευρώ που αφορά σε 394 εργαζομένους των οποίων οι συμβάσεις τέθηκαν σε αναστολή στον κλάδο της γουνοποιίας το Νοέμβριο.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε