Εύα Καϊλή: Όταν αποκαλούσε τεμπέληδες... ...όσους παίρνουν επιδόματα...

 Στον απόηχο της είδησης για ενδεχόμενη εμπλοκή της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή σε σκάνδαλο διαφθοράς, ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ , Μάριος Κάτσης, υπενθύμισε, με ανάρτησή του στο Twitter, τις δηλώσεις της το 2018.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε...απόσπασμα από πρωϊνή εκπομπή του Έψιλον, στην οποία ήταν καλεσμένος μαζί με την κ. Καϊλή το 2018, σχολιάζοντας:


"Η Καϊλή ελέγχεται για διαφθορά και διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ. Πρόσφατα προκάλεσε με τις δηλώσεις της, ότι στο Κατάρ έχει καλές εργασιακές συνθήκες. Παλιότερα σε ένα πάνελ μαζί μου είχε αποκαλέσει όσους συμπολίτες μας παίρνουν επιδόματα, τεμπέληδες. Τι πιο σύνηθες…".
Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται η κ. Καϊλή να κατηγορεί τον κ. Κάτση και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι "δίνει επιδόματα στους τεμπέληδες". Στην ερώτηση του κ. Κάτση αν εννοεί το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης ή τη δωρεάν πρόσβαση των ανασφάλιστων στη δημόσια Υγεία, εκείνη είχε απαντήσει, "Υποχρέωσή σας είναι"

Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε, προχώρησε σε νέα δήλωση, ισχυριζόμενη ότι εννοούσε "τεμπέληδες σαν αυτούς που λένε “η καριέρα είναι χολέρα”, παίρνουν επιδόματα που τα στερούνται άλλοι".


0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε