Εύα Καϊλή: Όταν αποκαλούσε τεμπέληδες... ...όσους παίρνουν επιδόματα... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Εύα Καϊλή: Όταν αποκαλούσε τεμπέληδες... ...όσους παίρνουν επιδόματα...

 



Στον απόηχο της είδησης για ενδεχόμενη εμπλοκή της ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή σε σκάνδαλο διαφθοράς, ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ , Μάριος Κάτσης, υπενθύμισε, με ανάρτησή του στο Twitter, τις δηλώσεις της το 2018.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε...απόσπασμα από πρωϊνή εκπομπή του Έψιλον, στην οποία ήταν καλεσμένος μαζί με την κ. Καϊλή το 2018, σχολιάζοντας:


"Η Καϊλή ελέγχεται για διαφθορά και διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ. Πρόσφατα προκάλεσε με τις δηλώσεις της, ότι στο Κατάρ έχει καλές εργασιακές συνθήκες. Παλιότερα σε ένα πάνελ μαζί μου είχε αποκαλέσει όσους συμπολίτες μας παίρνουν επιδόματα, τεμπέληδες. Τι πιο σύνηθες…".




Στο παραπάνω βίντεο φαίνεται η κ. Καϊλή να κατηγορεί τον κ. Κάτση και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ότι "δίνει επιδόματα στους τεμπέληδες". Στην ερώτηση του κ. Κάτση αν εννοεί το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης ή τη δωρεάν πρόσβαση των ανασφάλιστων στη δημόσια Υγεία, εκείνη είχε απαντήσει, "Υποχρέωσή σας είναι"

Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε, προχώρησε σε νέα δήλωση, ισχυριζόμενη ότι εννοούσε "τεμπέληδες σαν αυτούς που λένε “η καριέρα είναι χολέρα”, παίρνουν επιδόματα που τα στερούνται άλλοι".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες