Σταύρος Γιανναβαρτζής-Είναι ξεκάθαρο. Το μόνο που δεν απασχολεί αυτήν την περίοδο την Νέα Δημοκρατία είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές


Ας μην προτρέχουμε!

Είναι ξεκάθαρο. Το μόνο που δεν απασχολεί αυτήν την περίοδο την Νέα Δημοκρατία είναι οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλες οι συζητήσεις περί αυτοδιοικητικών εκλογών είναι πρόωρες.
Ο στόχος είναι οι εθνικές εκλογές.
Στις εκλογές του ‘23, όταν θα έρθει η ώρα, όλοι θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα πάμε μπροστά ή πίσω.
Εκεί φυσικά θα δώσουν όλοι εξετάσεις.
Καμία δημοσίευση ή πρόκληση δεν αποσπά την προσοχή. Η στόχευση είναι απλή και δοσμένη ξεκάθαρα από τον Πρόεδρο και τα αρμόδια όργανα.
Μην γελιόμαστε, αυτό το ξέρουν όλοι στο «γαλάζιο» στρατόπεδο που ασχολούνται ενεργά με την κομματική οργάνωση, το ξέρουν και οι υποψήφιοι που έχουν αρχίσει να οργανώνουν τις κινήσεις τους με αυτό το δεδομένο.
Ζυμώσεις βέβαια για τη στρατηγική γίνονται. Ξεκάθαρα για τις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους της χώρας, χωρίς να διατυμπανίζεται στις πρωτεύουσες των νομών και στους μικρότερους Δήμους.
Περιοχή ή Δήμος όπου η ΝΔ έχει ποσοστά που βρίσκονται πλέον του 40 % δεν είναι λογικό να μην έχει λόγο και δυνατότητα παρέμβασης. Ήταν και παραμένει άλλωστε η πρώτη πολιτική δύναμη στα αυτοδιοικητικά.
Δεν πρέπει να μας διαφεύγουν οι βασικές διαφορές με τις προηγούμενες εκλογές. Πρώτη και βασικότερη η αυτοδιοικητική κάλπη έπεται της εθνικής και δεύτερη ο δήμαρχος εκλέγεται πλέον με το 43% και όχι με το 50%.
Η Νέα Δημοκρατία παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς άγχος. Όλοι πρέπει να δείξουν το απαραίτητο πνεύμα συνεργασίας ενόψει των κρίσιμων εθνικών εκλογών. Αυτοδιοικητικοί που απλά χρησιμοποιούν τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας για την εκλογή τους θα πρέπει πλέον να σκεφτούν δύο φορές τις ενέργειες τους.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε