Καλαϊτζίδης -Το αντιπλημμυρικό έργο στον «Κρασοπούλη» στην περιοχή Μελίκης- Νεοκάστρου προχωρά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Καλαϊτζίδης -Το αντιπλημμυρικό έργο στον «Κρασοπούλη» στην περιοχή Μελίκης- Νεοκάστρου προχωρά


Το αντιπλημμυρικό έργο στον «Κρασοπούλη» στην περιοχή Μελίκης- Νεοκάστρου προχωρά. Για την εξέλιξη του έργου υποδέχθηκα στην περιοχή τον θεματικό αντιπεριφεριάρχη Υποδομών, Πάρι Μπίλια που με ουσία βρίσκεται στο πλευρό της Ημαθίας και συνεργάζεται αποτελεσματικά μαζί μας, για τα έργα της ΠΕ Ημαθίας.

Αφού προηγήθηκε μια ενημερωτική συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Αλεξάνδρειας, έχοντας μαζί μας, τον δήμαρχο Παναγιώτη Γκυρίνη, τους αντιδημάρχους Νίκο Σαρακατσιάνο και Κώστα Βενιόπουλο και την πρόεδρο της Τ.Κ. Μελίκης Βασιλική Καραγκιόζογλου επιθεωρήσαμε επί τόπου την εξέλιξη του έργου που έχει προϋπολογισμό 1.197.443 ευρώ. Το έργο προβλέπει εργασίες αποκατάστασης των πρανών, την προστασία οχθών από διάβρωση, με την ανακατασκευή-συμπλήρωση λιθορριπής καθώς και καθαρισμό της κοίτης, με την απομάκρυνση ξένων υλών, του χειμάρρου «Κρασοπούλη». Είναι έργο ουσίας προς όφελος των πολιτών και αντικατοπτρίζει την προσπάθειά που κάνουμε, έχοντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα και τους συνεργάτες του, πάντα στο πλευρό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες