Το νέο Δ.Σ. του Σωματείου Λαϊκών Αγορών Ν. Ημαθίας στον Δήμαρχο Βέροιας..


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Βέροιας, κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πωλητών Λαϊκών Αγορών Ν. Ημαθίας, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 5 Δεκεμβρίου 2022.
Ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Σαμαράς, η αντιπρόεδρος, κα Κυριακή Μπεκιάρη, η γενική γραμματέας, κα Μαρία Τριανταφύλλου, η ταμίας, κα Έλενα Μπαλαμπάν και το μέλος του σωματείου, κα Φανή Κεπίση ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για μία σειρά θεμάτων που αφορούν στη νομιμότητα λειτουργίας των λαϊκών αγορών της Βέροιας (Βέροια, Μακροχώρι, Αγ. Γεώργιος) μετά και τη γραμμοχάραξη, κατά την οποία έγινε απόδοση οριοθετημένων και αριθμημένων θέσεων. Επίσης ενημέρωσαν για τα ζητήματα ωραρίου και καθαριότητας, για τα οποία, όπως σημείωσε το προεδρείο του Σωματείου Λαϊκών Αγορών, ο Δήμος Βέροιας στέκεται αρωγός.
Τα μέλη ευχαρίστησαν τόσο τον Δήμαρχο Βέροιας, όσο και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Στέλιο Ασλάνογλου, για τη συνεργασία τους προκειμένου να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία των λαϊκών αγορών του Δήμου Βέροιας.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε