Φασόν εγκαίνια Μητσοτάκη για ένα μνημείο παγκόσμιας ακτινοβολίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Φασόν εγκαίνια Μητσοτάκη για ένα μνημείο παγκόσμιας ακτινοβολίας

 


Τα ευτελή ποιοτικά στοιχεία του ίδιου και της παράταξης της Ν.Δ. προδίδει ο άθλιος χειρισμός της τελετής των εγκαινίων του νέου Μουσείου των Αιγών από την πλευρά της κυβέρνησης, τη Δευτέρα. Ένα μεγαλειώδες έργο παγκόσμιας ακτινοβολίας, απόρροια προσπαθειών και αγώνων 30 και πλέον χρόνων και πολλών Δημάρχων, Περιφερειαρχών, Υπουργών και Πρωθυπουργών, τυγχάνει της απολύτου καπηλείας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενόψει φυσικά εκλογών. Γεγονός που δεν υποβαθμίζει μόνο τις προσπάθειες που έγιναν από όλους στην πορεία των ετών, αλλά και την αξία του σπουδαίου έργου, το οποίο δυστυχώς «πνίγεται» στο αμιγώς προεκλογικό πρόγραμμα ημέρας του Μητσοτάκη, αφού μία ώρα μετά τα εγκαίνια ακολουθεί -Φευ!- συνάντησή του με πολίτες σε καφετέρια της Αλεξάνδρειας!
Έχουμε αισθανθεί πολλές φορές ντροπή στα χρόνια της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, σε ένα έργο τόσο μεγάλης σημασίας για όλη την Ανθρωπότητα, ο πρωθυπουργός το έχει τερματίσει, προσπαθώντας να κερδίσει κομματικά οφέλη στο όνομα της Ελληνικής Ιστορίας. Είναι η εθνική προσβολή του αιώνα, το νέο Μουσείο των Αιγών να αντιμετωπίζεται ανερυθρίαστα προς άγρα ψήφων και εντυπώσεων, ενσωματωμένο σε ένα φασόν πρόγραμμα εγκαινίων γεφυρών και δρόμων. Αν αυτό δεν το αντιλαμβάνεται ένας πρωθυπουργός, τότε δεν κάνει για πρωθυπουργός.
Αντώνης Μαρκούλης
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες