Το Δ.Δ. Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Το Δ.Δ. Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας ΗμαθίαςΤο Δ.Δ. Αγίου Γεωργίου του Δήμου Βέροιας επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί στα Δημοτικά Διαμερίσματα του νομού.

Στα γραφεία του πρώην Δημαρχείου Δοβράς το κλιμάκιο υποδέχθηκε η Πρόεδρος κ. Μαίρη Παπαδοπούλου, ενώ στη συνάντηση ήταν παρόντες ο κ. Γιώργος Μπαξεβάνης,ο κ. Τάσος Ορφανίδης, η κ. Τάνια Παπαρέντη, ο κ. Πορλίδας και ο κ. Δημήτρης Χατζογλίδης.

Η κ. Παπαδοπούλου αναφέρθηκε στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η κοινότητα, όπως η παρουσία του αγροτικού γιατρού αλλά και στα έργα υποδομής που έχουν προγραμματιστεί, όπως το έργο της αποχέτευσης, ασφαλτοστρώσεις κτλ.

Οι παρευρισκόμενοι επεσήμαναν τη μεγάλη σημασία που έχει για τη περιοχή η εκτεταμένη καλλιέργεια κηπευτικών σε θερμοκήπια και ανέπτυξαν τα προβλήματα που αφορούν τη διάθεση των προϊόντων, την απουσία συνεργατικών σχημάτων και την έλλειψη των εργατικών χεριών.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Σταύρος Γιανναβαρτζής στην εκτεταμένη συζήτηση που ακολούθησε τόνισε τη στήριξη της κυβέρνησης προς τον αγροτικό κόσμο, τα θετικά μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της κρίσης και την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για την πρωτογενή παραγωγή της περιοχής, χαρακτηρίζοντας ευτυχή συγκυρία την παρουσία στο Υπουργείο Οικονομικών ενός συντοπίτη του κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, την ύπαρξη δύο βουλευτών που γνωρίζουν τα αγροτικά προβλήματα από κοντά, του κ. Τάσου Μπαρτζώκα και Λάζαρου Τσαβδαρίδη, αλλά και την θετική διάθεση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά και του Προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζου για την Ημαθία.

Τα μέλη της Διοικούσας αφού ευχαρίστησαν για την πραγματικά θερμή υποδοχή δεσμεύτηκαν πως θα μεταφέρουν τα προβλήματα στους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και τα αρμόδια όργανα του κόμματος αλλά και να παρέμβουν όπου αυτό είναι δυνατό.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Βέροιας κ. Θωμάς Παπαδόπουλος, και τα μέλη Νίκος Αγγέλου ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και η κ. Συρμούλα Τζίμα.

Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες