Τάσος Μπαρτζώκας: Η θέση της Αξ. Αντιπολίτευσης για την ακρίβεια είναι το τίποτα και το καθόλου!


Κύριες θέσεις Τάσου Μπαρτζώκα στη ραδιοφωνική παρέμβαση στο FLASH RADIO 99,4 με τον Λάζαρο Θεοδωρακίδη
Για την απόφαση επέκτασης της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή και τον χαρακτηρισμό της ως πολιτικής:
Ως δικηγόρος δεν σχολιάζω ποτέ υποθέσεις που εκκρεμούν, όσο δελεαστικό και αν είναι. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι ανεξάρτητες και δικαστικές. Όχι πολιτικές. Έχουμε διάκριση των εξουσιών και αυτή είναι η βάση της δημοκρατίας. Ως προς την ουσία της υπόθεσης, το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι ότι είναι εξαιρετικά λυπηρό για το πολιτικό σύστημα να εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα σε σκάνδαλα.
Για την καθυστέρηση στην απονομή της ελληνικής δικαιοσύνης:
Είναι πράγματι μια μεγάλη πληγή να μην αποδίδεται δικαιοσύνη σε εύλογο χρόνο. Στην Ελλάδα έχουμε μεγάλες καθυστερήσεις. Είναι ένα ζήτημα το οποίο η Κυβέρνηση το δουλεύει, παράγοντας πολιτικές που έχουν μετριάσει σημαντικά τις καθυστερήσεις. Έχουμε πολλά να κάνουμε ακόμα.
Για την επισύνδεση του κ. Ανδρουλάκη και τις αιτιάσεις της Αντιπολίτευσης ότι «δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές χωρίς να γνωρίζουμε για ποιο λόγο παρακολουθείτο»:
Ο κ. Ανδρουλάκης έχει κληθεί να ενημερωθεί για τα της επισύνδεσής του, αρνούμενος συστηματικά. Όλες οι διαδικασίες για τις επισυνδέσεις ακολουθήθηκαν, όπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα. Υπάρχει Πόρισμα και υπάρχει και αλλαγή του θεσμικού πλαισίου της ΕΥΠ. 
Για την ακρίβεια και τον χαρακτηρισμό των μέτρων της Κυβέρνησης ως «ψίχουλα», από την Αξ. Αντιπολίτευση:
Είναι γνωστή η απέχθεια του ΣΥΡΙΖΑ στους αριθμούς, όμως το κακό με τους αριθμούς είναι ότι δεν λένε ψέματα.   Έχουμε ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης του διαθέσιμου εισοδήματος

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την τοποθέτηση του Βουλευτή
 https://youtu.be/r7de68yNcHY

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε