Μπαρτζώκας -Συγκίνηση, περηφάνια και καμάρι!


Παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, της Υπουργού Πολιτισμού, κ. Λίνας Μενδώνη, του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και πλήθους θεσμικών παραγόντων, εγκαινιάσαμε σήμερα το νέο Πολυκεντρικό Μουσείο Αιγών. Το στολίδι της πολιτιστικής μας κληρονομιάς!


Συγκίνηση, περηφάνια και καμάρι! Το σήμερα της Ημαθίας αλλά και όλης της Μακεδονίας, συναντιέται με την ιστορία μας, μέσω των μνημείων, των μουσειακών κελυφών και του αρχαιολογικού χώρου, γράφοντας το πολιτιστικό, αλλά και το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας. Μια Κιβωτός μνήμης, ένας ζωντανός αφηγητής της λαμπερής πρωτεύουσας του Μακεδονικού Βασιλείου και της ιστορίας του! Ένα τεκμήριο της ιστορίας ξεκινά να γράφει τις νέες του σελίδες και όλοι οι Ημαθιώτες, όλοι οι Μακεδόνες, όλοι οι Έλληνες είμαστε ενθουσιασμένοι και βαθιά συγκινημένοι, απέναντι στη συγκλονιστική εμπειρία που θα μας προσφέρει!

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε