Βρήκε ανάλατο το φαγητό και το έφερε στο κεφάλι της συζύγου του μπροστά στα παιδιά τους - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022

Βρήκε ανάλατο το φαγητό και το έφερε στο κεφάλι της συζύγου του μπροστά στα παιδιά τους

 κακοποίηση

Του φάνηκε ανάλατο το φαγητό και της το έφερε στο κεφάλι μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους. Το περιστατικό έγινε στην Κρήτη με την γυναίκα να προχωρά σε καταγγελία.

Η υπόθεση έφτασε στις 19 Δεκεμβρίου 2022 στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, στο εδώλιο του οποίου κάθισε ο 46χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Μέσα από την κατάθεση της 33χρονης συζύγου ξετυλίχθηκε το σκηνικό βίας το οποίο φέρεται να επαναλαμβανόταν συχνά στο σπίτι της οικογένειας με ύβρεις, απειλές, ακόμη και ξυλοδαρμούς. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν το τελευταίο συμβάν:

Ο 46χρονος, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η σύζυγός του, βρήκε ανάλατο το φαγητό και αφού άδειασε το περιεχόμενο του πιάτου στο κεφάλι της, το πέταξε στο πάτωμα και το έσπασε. Καθώς η κατάσταση ξέφυγε, η ίδια φέρεται να πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά τους και να έφυγε από το σπίτι, ειδοποιώντας την Αστυνομία για το περιστατικό.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η τοπική εφημερίδα «Πατρίς», το Δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 46χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 11 μήνες με αναστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες