Αυτή είναι η καλύτερη ιδιοκτήτρια στον κόσμο: Τι έκανε για να νιώσουν πραγματικά «σαν το σπίτι τους» οι νέοι ενοικιαστές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Αυτή είναι η καλύτερη ιδιοκτήτρια στον κόσμο: Τι έκανε για να νιώσουν πραγματικά «σαν το σπίτι τους» οι νέοι ενοικιαστές

 


 

«Ελπίζω πως δείχνοντάς τους φροντίδα, θα θελήσουν να φροντίσουν και αυτοί με τη σειρά τους το ακίνητο»

Μια γυναίκα από...  

 
τις ΗΠΑ έλαβε τον χαρακτηρισμό της «καλύτερης ιδιοκτήτριας όλων των εποχών», αφού άφησε ένα μεγαλειώδες «πακέτο καλωσορίσματος» στους νέους ενοικιαστές.

Η καλόκαρδη ιδιοκτήτρια έκανε τους νέους ενοικιαστές της, να νιώσουν πραγματικά όμορφα, αφού μπήκαν στο νέο τους σπίτι αντικρίζοντας εφοδιασμένα το ψυγείο και τα ντουλάπια, ενώ επίσης τους είχε αφήσει και ένα μπουκάλι κρασί.





Η μητέρα τεσσάρων παιδιών και ιδιοκτήτρια του ακινήτου, αποφάσισε να ξεκινήσει αυτή τη «συνεργασία» με τους καλύτερους οιωνούς, ευελπιστώντας πως θα προσέξουν την περιουσία της.

Πέραν του ότι εφοδίασε το ψυγείο και τα ντουλάπια με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και το μπουκάλι κρασί για το «καλωσήρθατε», τους πήρε και μερικά προϊόντα καθαρισμού, για να έχουν το σπίτι καθαρό και τακτοποιημένο.




Τα «δώρα» δεν τελείωσαν εκεί, καθώς τους άφησε και ένα κουτί σοκολάτας.

Μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο Facebook, γράφοντας: «Ελπίζω πως δείχνοντάς τους φροντίδα, θα θελήσουν να φροντίσουν και αυτοί με τη σειρά τους το ακίνητο. Φρόντισα να υπάρχει φαγητό για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό, ώστε να μην ανησυχούν όσο μετακομίζουν».   
 
news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες