Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των Αστυνομικών της Ημαθίας


Με μεγάλη επιτυχία, σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Αιγές, πραγματοποιήθηκε η ετήσια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας. Ως πρωτοστάτης στη διοργάνωση και μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν, όπως κάθε χρονιά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Ημαθίας (ΕΑΥΝΗ), συνεπικουρούμενη από την Ένωση Αστυνομικών Συνοριακής Φύλαξης Ημαθίας καθώς και την Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας.


Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας, Απόστολος Μούρτης, που ευχήθηκε στα παιδιά και τις οικογένειές τους χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης, αρχιμανδρίτης Σωσίπατρος Πιτούλιας που μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμωνα και ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διευθυνσης Ημαθίας, ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Συνοριακής Φύλαξης νομού Ημαθίας, Μιχάλης Τζαφερόπουλος.


Μάγοι και ξωτικά διασκέδασαν με τα παιδιά των Αστυνομικών, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς του φίλους.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε