Κατούρησε κοντά στο σπίτι του και τον κυνήγησε με τσεκούρι και πριόνι! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Κατούρησε κοντά στο σπίτι του και τον κυνήγησε με τσεκούρι και πριόνι!

 



Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 10 μηνών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε 46χρονο, επειδή αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματικές βλάβες στον 49χρονο γείτονά του, τον οποίο κυνήγησε, κρατώντας στα χέρια του ένα τσεκούρι κι ένα πριόνι. Γλίστρησε όμως πέφτοντας στο έδαφος, με αποτέλεσμα το θύμα να τον ακινητοποιήσει και να τον αφοπλίσει.

Ο δράστης, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και εκτόξευε απειλές κατά της ζωής του παθόντος, συνελήφθη τελικά και μετά την απολογία του κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Το περιστατικό διαδραματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021, στην πόλη της Κατερίνης.

Μεταξύ των δύο γειτόνων φαίνεται να σοβούσε κόντρα, με αφορμή προγενέστερο περιστατικό, όταν, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 46χρονος κατηγορούμενος ούρησε κοντά στο σπίτι του 49χρονου γείτονά του. Έκτοτε φαίνεται πως ακολούθησαν κι άλλα επεισόδια μεταξύ τους, με αποκορύφωμα αυτό, για το οποίο ο 46χρονος κατέστη κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μετατροπή της κατηγορίας και αναστολή της ποινής

Το Δικαστήριο μετέτρεψε τελικά την κατηγορία σε απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, πράξη για την οποία τον έκρινε ένοχο, όπως επίσης για απειλή, εξύβριση και παράνομη οπλοφορία. Η ποινή αποφασίστηκε να ανασταλεί επί τριετία, υπό τον όρο της απαγόρευσης προσέγγισης και επικοινωνίας με το θύμα.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να τον πειράξω, ήθελα απλά να τον τρομάξω» είπε στην απολογία του ο 46χρονος. «Ήλπιζα ότι θα μου ζητούσε μία συγγνώμη» πρόσθεσε, μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Από την πλευρά του, το θύμα στην κατάθεσή του στο δικαστήριο σημείωσε πως σώθηκε από τύχη. «Είχα Άγιο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες