Καίριες οι προτάσεις του Τάσου Μπαρτζώκα για τους δημοσίους υπαλλήλους και τις γυναίκες, ελεύθερες επαγγελματίες στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο!


Η αύξηση των συντάξεων, η παραγραφή μη βεβαιωμένων, ασφαλιστικών οφειλών στη δεκαετία, η επέκταση της άδειας μητρότητας από 6 σε εννέα μήνες για τις μισθωτές εργαζόμενες, η έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, η επέκταση της μάχιμης πενταετίας για όλους τους ένστολους και όλες οι προνοιακές ρυθμίσεις που ψηφίσαμε χτες, ακουμπούν όλη την κοινωνία. Διορθώνουν αδικίες του χτες, βελτιώνουν τις συνθήκες του σήμερα και ανοίγουν τον δρόμο για ένα δικαιότερο και σύγχρονο ασφαλιστικό μέλλον.

Πρότεινα στους Υπουργούς του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων την γενναιότερη στήριξη, στις μητέρες που δραστηριοποιούνται στο ελεύθερο επάγγελμα. Αλλά και τη θέσπιση μεγαλύτερου μεταβατικού διαστήματος, για τους δημόσιους υπαλλήλους που έχουν θεμελιώσει δικαίωμα πρόωρης συνταξιοδότησης και ενδεχομένως αιφνιδιάζονται από την αναπροσαρμογή των ορίων. Έλαβα τη διαβεβαίωση ότι οι προτάσεις μου θα επεξεργαστούν.

Συνεχίζουμε με μεθοδικότητα, με συνέπεια, με αποτελεσματικότητα να τιμούμε την εμπιστοσύνη των πολιτών. Φτιάχνουμε ένα νέο κράτος, σύγχρονο και φιλικό προς τους πολίτες!

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε