Έριξε κεφαλιά στον πεθερό του και … του έσπασε το δόντι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Έριξε κεφαλιά στον πεθερό του και … του έσπασε το δόντι


Η καλή σχέση που … μπορεί να είχε με το ποδόσφαιρο, ρίχνοντας… κεφαλιές, «καταδίκασε» έναν 43χρονο αφού υπήρξε ποινή εναντίον του, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, καθώς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο...  

 
Βόλου τον καταδίκασε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, μετά από κεφαλιά που έριξε στον πεθερό του!

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, όλα έγιναν στις 22 Απριλίου 2020 στον Βόλο, όταν ο 43χρονος, που ήταν σε διαδικασία διαζυγίου με την κόρη του θύματος, πήγε στο σπίτι του πατέρα του πεθερού του όπου βρισκόταν και ο 67χρονος, πήδηξε από το μπαλκόνι ισογείου και αφού παραβίασε την μπαλκονόπορτα βρήκε τον πεθερό του, τον έβρισε, του έριξε κεφαλιά στο πρόσωπο, του έσπασε το δόντι και έφυγε πριν πάει στο σημείο η Αστυνομία, που κάλεσε ο πατέρας του πεθερού του.

Το θύμα της επίθεσης, κατέθεσε ότι η Αστυνομία όταν έφτασε στο σπίτι τον είδε που τραυματίστηκε και κάλεσε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο. Όπως είπε, από το χτύπημα που δέχτηκε, πρήστηκε το χείλος του και έσπασε ένα δόντι.

Γυναίκα μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε ότι ήταν σε γειτονικό κατάστημα, όταν πέρασε ο κατηγορούμενος, τη χαιρέτισε και της είπε ότι τον κάλεσε ο πεθερός του για να μιλήσουν. Επίσης κατέθεσε ότι είδε τον 43χρονο να μπαίνει στο σπίτι του πατέρα του πεθερού του από την πόρτα και δεν πήδηξε από το μπαλκόνι ισογείου, όταν αναφερόταν στο κατηγορητήριο.

Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του κατέθεσε ότι πήγε στο σπίτι του πατέρα του πεθερού του που τον κάλεσε να μιλήσουν, γιατί δεν τα πήγαιναν καλά με τη σύζυγό του, ήταν σε διαδικασία διαζυγίου και προσπαθούσαν να χωρίσουν συναινετικά.

Όσον αφορά στη σωματική βλάβη, ο 43χρονος υποστήριξε ότι ο 67χρονος σκόνταψε και έπεσε μόνος του και χτύπησε στην περιοχή του στόματος από ένα τραπεζάκι που βρισκόταν στην πορεία του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης ζήτησε μετατροπή της κατηγορίας σε απλή σωματική βλάβη, που απορρίφθηκε και τελικά ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή και δικαίωμα έφεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες