Με αυτό το κολπάκι θα ανάψεις το τζάκι χωρίς προσάναμμα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Με αυτό το κολπάκι θα ανάψεις το τζάκι χωρίς προσάναμμα



Πως θα σε βοηθήσει ο φελλός από ένα μπουκάλι κρασί

Ο χειμώνας είναι πλέον προ των πυλών, και λόγω της ενεργειακής κρίσης που πλήττει την χώρα μας, αδιαμφισβήτητα, όσοι έχουν τζάκι σπίτι τους ανήκουν στους τυχερούς. Ωστόσο, πρέπει να ξέρουν και τον τρόπο για να το ανάψουν.

Τα...


 

προσανάμματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία μας μιας και είναι φτιαγμένα από πετρέλαιο και οι αναθυμιάσεις του δεν μας κάνουν καλό.


Πρέπει επιτέλους να μάθεις τον τρόπο να ανάβεις το τζάκι σου χωρίς προσανάμματα, έτσι δεν θα χρειάζεται να εισπνέεις όλο αυτό το χημικό πράγμα.

Το κολπάκι που θα σου «λύσει» τα χέρια

Κάθε φορά που ανοίγεις το αγαπημένο σου μπουκάλι κρασί κράτα το φελλό του σε ένα βάζο. Μόλις το βάζο γεμίσει συμπλήρωσε μπλε οινόπνευμα και άφησε τους φελλούς να ποτίσουν.


Όταν θέλεις να ανάψεις το τζάκι ρίξε μέσα ένα φελλό μαζί με ένα φύλλο εφημερίδας.

Αν πάλι η οινοποσία δεν είναι το φόρτε σου, σου έχουμε και άλλη λύση. Μάζεψε όλα εκείνα τα μικροσκοπικά κεριά από τα κηροπήγιά σου και μην τα πετάξεις.

Βάλε ένα στο κέντρο του τζακιού κάτω από τα ξύλα και ακούμπησε πάνω του ένα σπίρτο. Αν δεν θέλεις να λερωθεί η εστία σου, τότε μπορείς να κάνεις ακριβώς το ίδιο με ένα κεράκι ρεσό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες