Παραδειγματική τιμωρία του οδηγού ζητούν οι γονείς της Έμμας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Παραδειγματική τιμωρία του οδηγού ζητούν οι γονείς της Έμμας

 


Στο δικαστικό Μέγαρο κατέφτασαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, η μητέρα, ο πατέρας και ο πατριός της αδικοχαμένης Έμμας

Η παράσυρση της 21χρονης στη...  

 
Θεσσαλονίκη, στάθηκε μοιραία για τη ζωή της. Οι γονείς της, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του οδηγού που την χτύπησε και την εγκατέλειψε τραυματισμένη…

H 21χρονη Έμμα πλήρωσε με τη ζωή της, την παράσυρση από αυτοκίνητο στο ύψος της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη. Μετά από μάχη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου υπέκυψε με την είδηση να προκαλεί θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Πλέον οι γονείς της, ζητούν να αλλάξει το κατηγορητήριο για τον οδηγό, που μετά το τροχαίο, έσπευσε να εξαφανιστεί. Ζητούν να κληθούν επιπλέον μάρτυρες, για να διαπιστωθεί καλύτερα, η αλληλουχία των γεγονότων εκείνο το βράδυ.

Στο δικαστικό Μέγαρο κατέφτασαν λίγο πριν τις 10:00 το πρωί, η μητέρα, ο πατέρας και ο πατριός της αδικοχαμένης Έμμας, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, ζητώντας να αλλάξουν οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 28χρονος οδηγός. Συγκεκριμένα, η οικογένεια ζητάει από την ανακρίτρια το κατηγορητήριο να αλλάξει σε δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος διώκεται για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Η πλευρά της οικογένειας ζητάει να κληθούν και άλλοι μάρτυρες για το τροχαίο με εγκατάλειψη, που στοίχισε τη ζωή της φοιτήτριας.

«Είναι μαρτυρίες οι οποίες θα δώσουν μια άλλη εικόνα, πολύ πιο σκληρή από αυτή που προσπαθεί να δείξει η πλευρά της υπεράσπισης» δήλωσε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους γονείς της 21χρονης.

«H Εμμανουέλα ήταν μοναδική, είναι μοναδική και θα συνεχίσει να είναι μοναδική. Εύχομαι και οι λήπτες να είναι τόσο μοναδικοί άνθρωποι όσο ήταν το παιδί μου. Το κορίτσι μου είχε έρθει στα Χανιά από Θεσσαλονίκη για μας μας δει και εγώ της είχα πει να μην κατέβει γιατί είχαμε κανονίσει σε μερικές ημέρες να ανεβούμε εμείς στη Θεσσαλονίκη.

Η πτήση για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη ήταν στις 10 το βράδυ, είχε καθυστέρηση πάνω από μια ώρα και έφτασε περίπου στις 12. Πήγε στην κλινική να δει το σκυλάκι της που νοσηλεύονταν γιατί είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια της απουσίας της και μετά θα έφευγε να πάει σε ένα φιλικό σπίτι για τα γενέθλια μιας φίλης της και δεν έφτασε ποτέ», ανέφερε στο newsit.gr, η τραγική μάνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες