Ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο για τον ιατρικό σύλλογο ο Μάκης Ισαακίδης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο για τον ιατρικό σύλλογο ο Μάκης Ισαακίδης



ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΑΪΔΙΝΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΩΡΛ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΒΑΧΤΣΕΒΑΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΔΑΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ) ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΩΡΛ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΓΕΝ. ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΚΑΡΑΝΤΑΚΟΦ ΣΤΟΪΑΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑ
ΜΑΛΑΜΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑ 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Κ.Υ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ                                         
ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑ 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ Κ.Υ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 
ΤΖΙΛΑ ΣΟΦΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ                
ΧΑΤΖΙΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑ 

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
Φέτος οι εκλογές στους Ιατρικούς Συλλόγους όλης της χώρας θα γίνουν στις 16 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή , μετά από απόφαση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Στον Νομό μας για πρώτη φορά θα διεξαχθούν οι εκλογές και με ηλεκτρονικό τρόπο. Έτσι θα μπορεί ο κάθε συνάδελφος Ιατρός να δηλώσει πως θέλει να ψηφίσει, ηλεκτρονικά από το κινητό του ή δια ζώσης στην κάλπη στα γραφεία του Συλλόγου.
Εμείς, το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο, αποφασίσαμε να κατέβουμε στις εκλογές έχοντας την λέξη ΕΝΩΤΙΚΟ κυρίαρχη στις θέσεις μας και στις απόψεις μας. Ενώνοντας την εμπειρία των παλαιών στελεχών, τις ιδέες των νέων και τον ενθουσιασμό των νεότερων μπορούμε να συνθέσουμε θέσεις και προτάσεις για τα θέματα που απασχολούν τον Ιατρικό κλάδο και να τις καταθέσουμε με πυγμή και σθένος προς κάθε κατεύθυνση. 
Επιγραμματικά σε κάποια από τα θέματα που απασχολούν τους Ιατρούς της χώρας, αλλά και τους πολίτες, όπως :
πρωτοβάθμια περίθαλψη (βλέπε προσωπικός Ιατρός, οικογενειακός Ιατρός), που οι πολιτικές των μνημονίων θέλουν να κρατικοποιήσουν τα ιδιωτικά ιατρεία, χωρίς να αμοίβουν ανάλογα τον Ιατρό με το πρόσχημα της δωρεάν υγείας για όλους τους πολίτες, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην εξυπηρετούνται 
η υποστελέχωση των Νοσοκομείων με Ιατρούς εξουθενωμένους και κακοπληρωμένους, με αντίκτυπο τη χαμηλή παροχή υπηρεσιών δευτεροβάθμιας περίθαλψης
οι ειδικευόμενοι Ιατροί που όσο περνούν τα χρόνια λιγοστεύουν, διότι μεταναστεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας καλύτερη εκπαίδευση αλλά και καλύτερη αμοιβή, 
οι εργαστηριακοί Ιατροί οι οποίοι τα τελευταία χρόνια με τις πολιτικές των “clawback και rebate” παράγουν μόνο χρέη 
και άλλα πολλά,
δηλώνουμε έτοιμοι να καταθέσουμε προτάσεις με τις οποίες θα προτάσσουμε το συμφέρον του Ιατρού και σε κάθε διάλογο με το κέντρο των αποφάσεων θα είναι η αρχή του διαλόγου. Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι εκπτώσεις στις θέσεις μας δεν κάνουμε. 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας πρωτοπορεί σε πολλά θέματα. Ανοίγει την εκλογική διαδικασία, με πάνω από έναν υποψήφιο Πρόεδρο και για πρώτη φορά υπάρχει πληθώρα υποψηφίων συμβούλων για το Διοικητικό Συμβούλιο. Θεμιτή και αποδεκτή κατάσταση από την μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων.
Το ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ πρωτοστάτησε σε αυτή τη διαδικασία καταθέτοντας το πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο, που απαρτίζεται από έμπειρους, νέους και νεότερους ιατρούς από όλες τις περιοχές της Ημαθίας αλλά και από όλους τους εργασιακούς χώρους.
Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις τύχες του Συλλόγου μας και να τον πάμε ένα σκαλί πιο πάνω, αναγνωρίζοντας ότι η σημερινή Διοίκηση αντιμετώπισε με μεγάλη σοβαρότητα και ευθύνη την μεγαλύτερη υγειονομική κρίση της ανθρωπότητας, την πανδημία covid 19.
Ζητούμε λοιπόν την συσπείρωση όλων των Ιατρών γύρω από τον Ιατρικό Σύλλογο, την συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες και τη στήριξη του ψηφοδελτίου μας.

Ισαακίδης Πρόδρομος 
(υπεύθυνος κατάρτισης του ψηφοδελτίου και υποψήφιος Πρόεδρος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες