Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Συνάντηση Δημάρχου Βέροιας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών


Επίκαιρα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης απασχόλησαν τη συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.
Ο κ. Βοργιαζίδης επισήμανε στον Αναπλ. Υπουργό το ζήτημα των δαπανών του Δήμου Βέροιας με στόχο την αντιμετώπιση του ενεργειακού προβλήματος και τις νέες ενισχύσεις που χρειάζονται οι δήμοι από το κράτος, αναφερόμενος στην κάλυψη που παρείχε ο φορέας για:
α) Λογαριασμούς ρεύματος,
β) Υγρά καύσιμα και
γ) Σχολικές καθαρίστριες.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Βέροιας ενημέρωσε τον κ. Πέτσα για την εξέλιξη των έργων του Δήμου που υλοποιούνται με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης «Αντώνης Τρίτσης» και ενημερώθηκε από τον Αναπλ. Υπουργό για την πορεία του προγράμματος.
Επί τάπητος τέθηκε και το Πρόγραμμα «Βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης «Ελλάδα 2.0» και αφορά σε παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας του οδικού δικτύου των περιφερειών και δήμων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες