Τάσος Μπαρτζώκας για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας: Θα το φτάσω μέχρι τέλους! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Τάσος Μπαρτζώκας για το Κέντρο Ψυχικής Υγείας: Θα το φτάσω μέχρι τέλους!



Τη διαδρομή για να φτάσουμε στην απόφαση ίδρυσης και άμεσης λειτουργίας, του Κέντρου Ψυχικής Υγείας στη Βέροια, ανέλυσε ο Τάσος Μπαρτζώκας, καλεσμένος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Λαϊκά και Αιρετικά», δίνοντας όλες τις διευκρινίσεις, σχετικά και με τις περαιτέρω ενέργειες.

Ο Βουλευτής ανέφερε ότι το Κέντρο Ψυχικής Υγείας υπερβαίνει την τοπική εμβέλεια του νομού, καθώς θα εξυπηρετεί και τις όμορες περιοχές, αναλύοντας την πολύπλευρη σημασία του, καθώς θα καθιερώσει την Ημαθία ως πρωτοστάτη της ψυχικής υγείας.

Χωρίς υπεκφυγές και με μεστό λόγο, ο Τάσος Μπαρτζώκας, ξεκαθάρισε ότι οδηγός του στο κυνήγι αυτής της επιδίωξης, υπήρξε πάντα το τοπικό συμφέρον των συμπολιτών του και ακριβώς γι’ αυτό το λόγο, εξαρχής πίστευε και διεκδίκησε το δημόσιο χαρακτήρα μιας τέτοιας δομής στην Ημαθία, προκειμένου όπως είπε «κανένας συμπολίτης μου να μην είναι αποκλεισμένος από τις υπηρεσίες του. Θέλω όλοι να έχουν πρόσβαση και η εποπτεία και ο έλεγχος του να γίνεται από την Πολιτεία».

Παρέμβαση στην εκπομπή έκανε και ο Διοικητής του ΓΝ Βέροιας, κ. Η. Πλιόγκας, ο οποίος έδωσε τις δικές του απαντήσεις, σε ζητήματα που αφορούν το χωροταξικό κομμάτι της υπόθεσης, ξεκαθαρίζοντας ότι «υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και θα αξιοποιηθεί η βέλτιστη λύση για το συμφέρον των συμπολιτών μας», επισημαίνοντας παράλληλα ότι «οι διαδικασίες θα γίνουν όπως ορίζει το νομικό πλαίσιο και θα τις τρέξουμε, χωρίς να εστιάζουμε σε «φωνές», που μόνο να αποπροσανατολίσουν θέλουν. Εμείς εστιάζουμε στην αποτελεσματικότητα».

Ο Βουλευτής τόνισε ότι «όλα τα προβλήματα, τα εμπόδια που αντιμετωπίσαμε και οι «τρικλοποδιές», είναι νερό στο μύλο που κρατεί την Ημαθία πίσω. Όσο περνάει από το δικό μου χέρι, δεν θα επιτρέψω σε προσωπικές επιδιώξεις άλλων ή σε οποιοδήποτε άλλο συμφέρον, να μπει εμπόδιο στο συμφέρον και στην πρόοδο των συμπολιτών μου και της Ημαθίας. Η υπόθεση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας θα φτάσει μέχρι τέλους».

Ο σύνδεσμος για την παρέμβαση του Τάσου Μπαρτζώκα: https://youtu.be/kzh7mZtUIpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες