Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε τη σκουριά από τα παλιά σας σκεύη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Με αυτόν τον τρόπο θα αφαιρέσετε τη σκουριά από τα παλιά σας σκεύη



Εκεί που έχετε αρχίσει την ανασκαφή στα ντουλάπια σας βρίσκεται ένα παλιό και αγαπημένο ταψί που για χρόνια είχατε χάσει από το οπτικό σας πεδίο.

Τι...  


 

να έκανα άραγε τόσα χρόνια χωμένο πίσω από τα υπόλοιπα; Τώρα είναι πλέον λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα σκεύη καθώς η σκουριά έχει κάνει την εμφάνισή της σχεδόν σε όλη την επιφάνεια του. Εμείς σας δείχνουμε τον τρόπο για να αρχίσετε να μαγειρεύετε και πάλι σε αυτό.

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη:

Αρχικά συγκεντρώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε. Αυτά που θα πρέπει να έχετε για να κάνετε το ταψί σας να αστράφτει είναι ένα μπουκάλι αναψυκτικού τύπου cola και ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο.

Ξεκινήστε τοποθετώντας ικανή ποσότητα του αναψυκτικού στο ταψί και αφήστε το να δράσει για μερικά λεπτά.

Ανάλογα με την ποσότητα της σκουριάς που έχει το ταψί σας χρειάζεται και το ανάλογο χρονικό διάστημα παραμονής του αναψυκτικού.

Αφού αφήσετε το αναψυκτικό να δράσει πάρτε το κομμάτι αλουμινόχαρτου και κάντε το μπάλα έτσι ώστε να ξύσετε την σκουριά από το ταψί. Το αναψυκτικό σίγουρα θα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά καθώς η σκουριά θα φύγει πολύ γρήγορα.

Τέλος ξεπλύνετε καλά το ταψί. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει.

Πηγή: spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες