Του ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι να πληρώσει κλήση από την Τροχαία… 60.000 ευρώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Του ήρθε ειδοποίηση στο σπίτι να πληρώσει κλήση από την Τροχαία… 60.000 ευρώ



«Λυπητερή» όνομα και πράγμα
Τα έχασε ένας νεαρός από τη...

 
Λάρισα όταν το πρωί της Παρασκευής βρήκε στην αλληλογραφία του ένα «μπιλιετάκι» από οικονομική υπηρεσία περιφερειακού Δήμου της περιοχής, βάσει του οποίου όφειλε το ποσό των 59.453,38 ευρώ, για μία τροχονομική παράβαση που είχε κάνει τον Ιούλιο του 2020, «ειδάλλως ο Δήμος θα προβεί στη λήψη αναγκαστικών μέτρων για την είσπραξη αυτών».

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, ο νεαρός είχε πάρει μια κλήση τον Ιούλιο του 2020 πηγαίνοντας στη δουλειά του, όταν και του βεβαιώθηκε πρόστιμο των 100 ευρώ που μαζί με τις προσαυξήσεις έφτασε στα 119,17 ευρώ.

Πρόστιμο που δεν πληρώθηκε και στις 3 του Οκτωβρίου η οικονομική υπηρεσία τον χρέωσε «νόμιμες κρατήσεις, Χαρτόσημο κα», συνολικού ύψους 1.482, 68 ευρώ. Όπως αναφέρεται στο επίσημο έγγραφο του Δήμου η πρόσθεση του αρχικού κεφαλαίου των 119, 17 ευρώ με τις νόμιμες κρατήσεις φτάνει στο… αστρονομικό ποσό των περίπου 60.000 ευρώ.



Ένα ποσό που ήταν σχεδόν αδύνατο να πληρωθεί από έναν «άνθρωπο του μεροκάματου», ο οποίος βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στη υπηρεσία του συγκεκριμένου Δήμου για να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί και έχει χρεωθεί στο όνομά του αυτό το υπέρογκο ποσό.

Εκεί λοιπόν του είπαν ότι πρόκειται για… λάθος του συστήματος. «Ναι ξέρουμε την περίπτωση. Δεν είστε ο μόνος. Είναι λάθος του συστήματος και έχει συμβεί σε πολλούς ακόμη» απάντησαν χαρακτηριστικά στον νεαρό από τη Λάρισα, ο οποίος είχε τρελαθεί στο μεταξύ από το άγχος του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες