Πίκρα για ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου – Έλαβε λογαριασμό ρεύματος 45.314 ευρώ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Πίκρα για ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου – Έλαβε λογαριασμό ρεύματος 45.314 ευρώ

Ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου έλαβε λογαριασμό ρεύματος ύψους 45.314 ευρώ για κατανάλωση 5 μηνών (Μαΐου έως και Σεπτεμβρίου).

Πρόκειται για την και Kλαίρη Μιχαηλίδη η οποία μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή “Ανοιχτή Επικοινωνία”, εξήγησε πως ο λογαριασμός αυτός δεν είναι λανθασμένος, απλώς το πρόβλημα είναι ότι τον Απρίλιο άλλαξε πάροχο και δεν λάμβανε τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς για το διάστημα από τον Μάιο έως και τον Σεπτέμβριο. Δηλαδή από τον Μάιο και και μετά είχε  λάβει έναν έναντι γύρω στα 500 ευρώ τον Ιούλιο και άλλον έναν έναντι τον Αύγουστο γύρω στα 800 ευρώ, συμπλήρωσε.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι έλαβε τον Σεπτέμβριο τον πρώτο λογαριασμό ρεύματος γύρω στα 20.800 ευρώ και έψαξε να δει εάν οι μετρήσεις ήταν οι σωστές. Τελικά διαπίστωσε πως  ήταν ολόσωστες. Για κάποιον λόγο δεν της έστελναν τον λογαριασμό ρεύματος. Και μέχρι να δει τι θα κάνει, έλαβε τον δεύτερο λογαριασμό τον Οκτωβρίου που ήταν  επιπλέον 24.000 ευρώ.

Οι καταναλώσεις ρεύματος

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε ποιες ήταν οι καταναλώσεις ρεύματος που έκανε. Είναι αυτές που ήταν και πέρυσι, απάντησε και πρόσθεσε πως τον Αύγουστο καίει πάντα τις ίδιες κιλοβατώρες, 27.000. Πέρυσι τον Αύγουστο είχε  πληρώσει 4.000 ευρώ, συμπλήρωσε.

Τέλος ανέφερε πως έχει ζητήσει να γίνει διακανονισμός αυτού του ποσού από τον πρώτο λογαριασμό. Διότι όπως υποστήριξε η ίδια, δεν επιθυμεί να αφήνει χρέη και να συσσωρεύονται καθώς από ένα σημείο και μετά γίνεται χιονοστιβάδα όλο αυτό.

Επεσήμανε επίσης πως έψαξε να δει τι γίνεται με το θέμα των επιδοτήσεων και ανακάλυψε ότι για κάποιον λόγο δεν είχε περαστεί σωστά ο ΚΑΔ ο δικός της όταν έκανε την αλλαγή  στον πάροχο.

Και το μόνο που έχει βρει σαν παραθυράκι αυτή τη στιγμή είναι ότι θα μπορέσει ενδεχομένως τον επόμενο μήνα με τη δήλωση του κανονικού ΚΑΔ να έχει μια  μεγαλύτερη επιδότηση στο ρεύμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες