Μαζική επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου – Πάνω από 30.000 οχήματα πέρασαν τα διόδια για Θεσσαλονίκη


Φωτογραφία: Αρχείο Intime

Τουλάχιστον 30.000 Ι.Χ. οχήματα επέστρεψαν σήμερα, Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη μετά την έξοδο των εκδρομέων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Πολλοί Θεσσαλονικείς εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο για μερικές “ανάσες” μακριά από την πόλη, επιλέγοντας κοντινούς προορισμούς με το αυτοκίνητο.

Χαρακτηριστικό της μαζικής επιστροφής των Θεσσαλονικέων στην πόλη, είναι ότι σήμερα, Κυριακή (30/10), τουλάχιστον 30.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια εισόδου στη συμπρωτεύουσα.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας, 23.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια των Μαλγάρων προς τη Θεσσαλονίκη, περίπου 5.000 στα διόδια της Λητής, στην Εγνατία Οδό και 2.500 από την Μουδανιών.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρξαν καθυστερήσεις και μποτιλιαρίσματα στους οδικούς άξονες με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη. Οι μπάρες των διοδίων άνοιγαν κατά διαστήματα, για ελεύθερη διέλευση των οχημάτων ώστε να αποσυμφορηθεί η κίνηση.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε