Μαρία Σάκκαρη: Δεν τα κατάφερε στον τελικό της Γουαδαλαχάρα – Έχασε 2-0 σετ από την Πεγκούλα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Μαρία Σάκκαρη: Δεν τα κατάφερε στον τελικό της Γουαδαλαχάρα – Έχασε 2-0 σετ από την Πεγκούλα

 




Ξέμεινε από δυνάμεις η Ελληνίδα τενίστρια
 
Η Μαρία Σάκκαρη είχε να διαχειριστεί την κούρασή της από τον ημιτελικό, στον τελικό της Γουαδαλαχάρα και τελικά φάνηκε πως αυτό ήταν αδύνατον απέναντι...  

 
στην Τζέσικα Πεγκούλα. Η Αμερικανίδα επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-2, 6-3 σε 1 ώρα και 10 λεπτά) και πήρε τον δεύτερο τίτλο καριέρας, απέναντι σε μία Σάκκαρη που 4 ώρες πριν ολοκλήρωσε τον ημιτελικό μετά από αρκετή ταλαιπωρία ωρών χθες αφού, λόγω κακοκαιρίας, αναβλήθηκε πριν από τα μεσάνυχτα και 12 ώρες μετά επέστρεψε να συνεχίσει το ματς.

Η Σάκκαρη φάνηκε εντελώς άδεια και κουρασμένη, χωρίς ιδέες στο ματς και καθόλου φρεσκάδα. Πέτυχε ωστόσο αυτό για το οποίο πήγε στο Μεξικό και ήταν η πρόκριση στο WTA Finals. Παράλληλα ανέβηκε στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και η Πεγκούλα κάνει ρεκόρ καριέρας στο Νο3.

Απόλυτα κυρίαρχη η Πεγκούλα και 1-0

Με δύο χαμένες επιστροφές της Πεγκούλα, η Σάκκαρη άνοιξε λογαριασμό στο πρώτο game του τελικού. Η Πεγκούλα ισοφάρισε, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια έκανε ένα love service game με δύο άσους, για το 2-1.

Η Πεγκούλα ισοφάρισε και στη συνέχεια έκανε και break για να κυριαρχήσει απόλυτα στο σετ. Το 4-2 ήρθε άνετα και από τα μαζεμένα λάθη της Σάκκαρη που έδειχνε να εγκαταλείπει τη μάχη του πρώτου σετ, ήρθε και το 5-2.

Η Αμερικανίδα ολοκλήρωσε το έργο της στο πρώτο σετ με ένα love service game, κάνοντας το 1-0 μέσα σε 26 λεπτά.

Χωρίς δυνάμεις η Σάκκαρη, ο τίτλος στην Πεγκούλα

Με love service game άρχισε η Σάκκαρη το δεύτερο σετ. Όμως είχε αρχίσει από νωρίς να ξεμένει από δυνάμεις. Η Πεγκούλα πήρε εύκολα το δεύτερο game και ήρθε το break από τα πολλά διπλά λάθη που είχε η Ελληνίδα τενίστρια.

Η Πεγκούλα κράτησε εύκολα το σερβίς της δύο φορές, έχοντας προβάδισμα 4-2 καθώς η Μαρία προσπαθούσε να βρει λύσεις στο παιχνίδι της αντιπάλου της. Μάταια καθώς το σώμα της και οι κινήσεις της έδειχναν πως δεν είχε στο τανκ δυνάμεις.

Η Αμερικανίδα έκανε νέο break και σέρβιρε για τον τίτλο, με τη Σάκκαρη να φτάνει σε διπλό break point, χωρίς όμως να το εκμεταλλευτεί. Ήρθε και τρίτη ευκαιρία την οποία αξιοποίησε και έμεινε προσωρινά στο ματς (5-3).

Τελικά η Πεγκούλα τελείωσε με ένα ακόμη break το ματς και πήρε τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες