Ημαθία -Στο Ιπποκράτειο η 11χρονη λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης


Στο Ιπποκράτειο η 11χρονη αδελφή της
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της από το νοσοκομείο Βέροιας, όπου μεταφέρθηκε σε πρώτη φάση ..
Η ανήλικη παρακολουθείται από ορθοπεδικούς και παιδοχειρουργούς, ενώ έχει υποβληθεί και σε χειρουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο παιδί φέρει κατάγματα στα πόδια και έχει τραύματα στο κεφάλι, ενώ υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις προκειμένου οι θεράποντες ιατροί να έχουν πλήρη ιατρική εικόνα για την ασθενή. Οι ίδιοι εκτιμούν πως η κατάσταση της υγείας της είναι σταθερή..

Ο θείος της άτυχης 15χρονης μιλάει στο newsit.gr, μη μπορώντας να πιστέψει το κακό που συνέβη. “Ο οδηγός έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα μέσα στο χωριό. Η μητέρα με τα δύο κοριτσάκια της πήγαιναν στο σπίτι τους, μάλλον δεν τους αντιλήφθηκε και τους χτύπησε. Η μητέρα με το άλλο το παιδί της είναι στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση. Η μητέρα συγκεκριμένα υποβλήθηκε σε χειρουργείο χθες και έκανε επιπλοκές” αναφέρει ο ίδιος.

Ο κ. Μαυρίδης, το έμαθε γύρω στις 9:30 όταν τον πήρε ο γιος του τηλέφωνο και αμέσως πήγε στο σημείο που έγινε το δυστύχημα. “Την ώρα που έφτασα εκεί ήταν μόνο το ένα κοριτσάκι που πέθανε ακαριαία. Η μητέρα με το άλλο το παιδί είχαν μεταφερθεί ήδη στο νοσοκομείο. Ήταν μεγάλο σοκ” λέει.

Ο οδηγός, όπως μεταφέρει στο newsit.gr ο θείος του άτυχου κοριτσιού “όταν τους χτύπησε, σηκώθηκε και έφυγε, αναζητείται, αλλά όλοι στο χωριό ξέρουμε ποιος είναι. Είναι από εδώ”. Η κηδεία του άτυχου κοριτσιού, σύμφωνα με τον θείο της θα γίνει σήμερα. Όσον αφορά στην 11χρονη αδερφή της νοσηλεύεται πολυτραυματίας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε