Στην Κρήτη ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης


Βρισκόμαστε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου η Περιφερειακή
Ενότητα Ημαθίας συμμετέχει ως τιμώμενη περιοχή στις φετινές «Μέρες Κρητικής Γαστρονομίας», προβάλλοντας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα μας μέσω της καινοτόμου πρωτοβουλίας μας, Quality Imathia. Εθιμοτυπικά συνάντησα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Τους ευχαρίστησα για την εγκάρδια υποδοχή, για την παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία και τους μετέφερα τους χαιρετισμούς του Απόστολου Τζιτζικώστα που στηρίζει κι αυτή την προσπάθειά μας.

Κάνουμε πράξη συνεχώς την Ημαθία της εξωστρέφειας και προβάλουμε την περιοχή μας, στοχευμένα, δημιουργικά και όπως αξίζει στον τόπο και στους ανθρώπους του. Ευχαριστώ τους τοπικούς φορείς της Ημαθίας για τη συνεργασία. Κρατάμε την Ημαθία ΜΠΡΟΣΤΑ και συνεχίζουμε ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε