Στην Κρήτη ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Στην Κρήτη ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης


Βρισκόμαστε στο Ηράκλειο Κρήτης όπου η Περιφερειακή
Ενότητα Ημαθίας συμμετέχει ως τιμώμενη περιοχή στις φετινές «Μέρες Κρητικής Γαστρονομίας», προβάλλοντας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα μας μέσω της καινοτόμου πρωτοβουλίας μας, Quality Imathia. Εθιμοτυπικά συνάντησα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό. Τους ευχαρίστησα για την εγκάρδια υποδοχή, για την παραδοσιακή Κρητική φιλοξενία και τους μετέφερα τους χαιρετισμούς του Απόστολου Τζιτζικώστα που στηρίζει κι αυτή την προσπάθειά μας.

Κάνουμε πράξη συνεχώς την Ημαθία της εξωστρέφειας και προβάλουμε την περιοχή μας, στοχευμένα, δημιουργικά και όπως αξίζει στον τόπο και στους ανθρώπους του. Ευχαριστώ τους τοπικούς φορείς της Ημαθίας για τη συνεργασία. Κρατάμε την Ημαθία ΜΠΡΟΣΤΑ και συνεχίζουμε ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες