Τσίπρας από Βέροια -Ο κ. Μητσοτάκης ακούει τις συνομιλίες των αντιπάλων του, αλλά δεν ακούει την απόγνωση της κοινωνίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Τσίπρας από Βέροια -Ο κ. Μητσοτάκης ακούει τις συνομιλίες των αντιπάλων του, αλλά δεν ακούει την απόγνωση της κοινωνίας

Ο κ. Μητσοτάκης «χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να γαντζωθεί στην εξουσία». «Ακούει τις συνομιλίες των αντιπάλων του αλλά δεν ακούει την απόγνωση της κοινωνίας», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την περιοδεία του στην Βέροια.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα». Ο κ. Μητσοτάκης «είναι απερχόμενος και το γνωρίζει», είπε ο κ. Τσίπρας και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «χρησιμοποιεί κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο για να γαντζωθεί στην εξουσία».

Ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας στην αγορά της Βέροιας

«Πολύ φοβάμαι ότι τα δύσκολα δυστυχώς είναι μπροστά μας. Η πραγματική οικονομία στενάζει, νοικοκυριά και επιχειρήσεις στενάζουν, παρόλα αυτά διαρκώς βομβαρδίζονται με ειδήσεις για νέες ανατιμήσεις, στο ρεύμα στα είδη βασικής κατανάλωσης στα καύσιμα και αυτό τη στιγμή που εδώ και οκτώ μήνες οι Έλληνες έχουν πληρώσει πολύ ακριβά το μάρμαρο των επιλογών της κυβέρνησης Μητσοτακη», είπε ο κ. Τσίπρας και συνέχισε: «Εδώ και οκτώ μήνες έχουμε το ακριβότερο ρεύμα, τα ακριβότερα καύσιμα, ρεκόρ πληθωρισμού ενώ κάθε επίσκεψη στο σουπερμάρκετ αποτελεί πραγματικό εφιάλτη για κάθε οικογένεια. Είναι προφανές ότι ο κύριος Μητσοτάκης αδυνατεί να συνειδητοποιήσει σε τι κατάσταση βρίσκεται η πραγματική οικονομία. Μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να ακούει τις επικοινωνίες των πολιτικών του αντιπάλων αλλά δεν μπορεί να ακούσει την απόγνωση της κοινωνίας. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας αξιοποιώντας κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο. Είναι απερχόμενος και το γνωρίζει. Αυτή όμως η κατάσταση πρέπει να σταματήσει. Αυτός ο εφιάλτης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις πρέπει να λάβει ένα τέλος και τέλος μπορεί να δοθεί μονάχα μέσα από τη λαϊκή ετυμηγορία το δημοκρατικό δρόμο. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία στις επόμενες εκλογές με την απλή αναλογική, όποτε και αν αυτές λάβουν χώρα, και ο σχηματισμός προοδευτικής κυβέρνησης είναι η μόνη ελπίδα για να αποκατασταθεί το κράτος δικαίου και η Δημοκρατία και να μπει ένα ανάχωμα προστασίας για την κοινωνική πλειοψηφία».

Στο κέντρο της Βέροιας

Μόλις έφτασε στο κέντρο της Βέροιας ο κύριος Τσίπρας τον υποδέχτηκαν οι βουλευτές ‘Αγγελος Τόλκας και Κυριακή Μάλαμα, στελέχη και φίλοι του κόμματος, οι οποίοι του φώναξαν «είσαι η δύναμή μας, είσαι η ελπίδα μας». Ο κ. Τσίπρας περιόδευσε τους κεντρικούς πεζόδρομους, μπήκε σε καταστήματα, συνομίλησε με καταστηματάρχες και με διερχόμενους πολίτες. Στις συζητήσεις που είχε μαζί τους κυρίαρχο θέμα ήταν τα προβλήματα από την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας
Ο κ. Τσίπρας στο κέντρο της Βέροιας

Εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων τον σταμάτησαν για να τον ενημερώσουν σχετικά με τα προβλήματα των αγροτών και του είπαν ο χειμώνας θα είναι πάρα πολύ δύσκολος για τους αγρότες και ότι οι ροδακινοπαραγωγοί του νομού Ημαθίας βρίσκονται «ένα βήμα πριν από την καταστροφή τους».

Η αντιπρόεδρος της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό ( ΜΑμΑ), Εύη Ακρίβου, ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για τα προβλήματα των ατόμων με Αυτισμό και το αίτημά τους να δημιουργηθούν από την πολιτεία εξειδικευμένες μονάδες για παιδιά με αυτισμό.

Καθαρίστριες σχολείων συνομίλησαν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και του είπαν ότι τα προβλήματα στα σχολεία είναι πολλά, γιατί δεν αντιμετωπίζονται με δύο ώρες και τρίωρες συμβάσεις εργασίας.

Ο κ. Τσίπρας είπε πως η λογική της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι «τα πάντα στους ιδιώτες» και πως η λογική αυτή οδηγεί σε «εργασιακή ζούγκλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες