Πονοκέφαλος» η εύρεση σπιτιού για εκπαιδευτικούς στα νησιά: Δάσκαλος στη Σαντορίνη φιλοξενεί συναδέλφους του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Πονοκέφαλος» η εύρεση σπιτιού για εκπαιδευτικούς στα νησιά: Δάσκαλος στη Σαντορίνη φιλοξενεί συναδέλφους του

Δάσκαλος στη Σαντορίνη εξηγεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί του στα νησιά επειδή δεν μπορούν να βρουν σπίτι, ενώ ο ίδιος φιλοξενεί δύο και δεν είναι η πρώτη φορά.

                       

Ο κ. Σάκης Αγοραστός, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία», είπε ότι από πέρυσι βρίσκεται στη Σαντορίνη και πρόσθεσε ότι «είμαστε σε επαφή με τον Δήμο και θεσμικά και ως απλοί πολίτες . Ο Δήμος δηλώνει ότι γνωρίζει τη δυσκολία της κατάστασης, όμως έως τώρα δεν έχει δοθεί κάποια λύση, καθώς το πρόβλημα δεν είναι καινούριο».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Δήμος αδυνατεί να δώσει λύση είτε επικαλούμενος την έλλειψη οικονομικών πόρων, είτε έλλειψης αρμοδιότητας».

Ο κ. Αγοραστός υποστήριξε ότι «οι τιμές στα ενοίκια στο νησί αρχίζουν από 350 ευρώ για σπίτι στο οποίο οι περισσότεροι δεν θα έβαζαν τα παιδιά τους να μείνουν και από εκεί και πέρα ανεβαίνουν κλιμακωτά. Υπάρχουν τιμές που φτάνουν και τα 700-800 ευρώ αν μιλάμε για σπίτι όπου θα μείνει οικογένεια και υπάρχουν και πολύ υψηλότερες τιμές που οι εκπαιδευτικοί και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να… ακουμπήσουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες