Αυτό είναι το μεγαλύτερο βιβλίο του κόσμου με τις 21.540 σελίδες – Κοστίζει 1.900 ευρώΌλη η ιστορία του «One Piece» σε ένα τεραστίων διαστάσεων κόμικ

Το «One Piece» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές manga όλων των εποχών. Δημιουργήθηκε από...

 
τον Eiichiro Oda, με το πρώτο κόμικ να βγαίνει στην αγορά τον Ιούλιο του 1997 και να συνεχίζει την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, 25 χρόνια μετά.

Το κόμικ θεωρείται πλέον το μεγαλύτερου βιβλίο που έχει εκδοθεί ποτέ.

Κι αυτό γιατί ο γαλλικός εκδοτικός οίκος JBE Books μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ειδικής και αποκλειστικής έκδοσης που θα συγκεντρώνει κάθε μία από τις σελίδες του One Piece σε έναν μόνο τόμο, με το αποτέλεσμα να φαίνεται μεν εντυπωσιακό, αλλά όχι και τόσο βολικό ως προς την ανάγνωσή του.
Το βιβλίο του One Piece αποτελείται από 21.540 σελίδες, ενώ ζυγίζει 17 κιλά. Έχει μήκος 80 εκατοστά και χρειάζεται ένα τεράστιο ράφι, προκειμένου να το τοποθετήσει κάποιος στο σπίτι του.

Το One Piece με πρωταγωνιστή τον Monkey D. Luffy, μπαίνει με αυτόν τον τρόπο στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Για τον δημιουργό του πάντως το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί περισσότερο ένα έργο τέχνης για τους πραγματικούς φανς του ιαπωνικού manga, παρά ένα κόμικ που θα κάτσει εύκολα κάποιος να το διαβάσει από την αρχή ως το τέλος.

Τέλος, για να το αγοράσει κάποιος θα πρέπει αν διαθέσει 1.900 ευρώ, ποσό σχεδόν εξωφρενικό για ένα βιβλίο. Μιας και θα εκδοθούν ελάχιστα βέβαια, ίσως κάποτε η τιμή τους ανέβει ακόμη περισσότερο ανάμεσα στους συλλέκτες.
 
news.gr

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε