Πετρέλαιο θέρμανσης: Από τα 1,40 ευρώ ανά λίτρο εκτιμάται ότι θα αρχίσει η διάθεσή του

 


Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης θα αρχίσει από τα 1,40 ευρώ ανά λίτρο, σύμφωνα με τα παρόντα δεδομένα, όπως εκτίμησε το Σάββατο (17/09) ο Νίκος Παπαγεωργίου, πρόεδρος πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στο MEGA, ο Νίκος Παπαγεωργίου ανέφερε πως «η κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε επιδότηση» πέρα από την οριζόντια μείωση των 25 λεπτών στην τιμή, την οποία βέβαια χαρακτήρισε ως «γενναία κίνηση».

Εν συνεχεία, ο Νίκος Παπαγεωργίου είπε ότι «κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν θα γνωρίζει κανείς πώς μπορεί να εξελιχθεί η κατάσταση στην αγορά ενέργειας και θα πρέπει όλοι οι πολίτες να έχουν πρόσβαση στο πετρέλαιο θέρμανσης».


Χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων Αττικής σημείωσε: «Η κυβέρνηση θα πρέπει άμεσα, με την έναρξη της σεζόν, να εκμεταλλευτεί την συγκυρία και τα καύσιμα παρουσιάζουν μείωση και να προκαταβάλει χρήματα σε δικαιούχους».

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε