Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, παραχωρήθηκε άνευ ανταλλάγματος, η χρήση του πρώην Διοικητηρίου στο Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, παραχωρήθηκε άνευ ανταλλάγματος, η χρήση του πρώην Διοικητηρίου στο Δήμο της Ηρωικής Πόλης ΝάουσαςΟ Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, υπέγραψε σήμερα την απόφαση παραχώρησης χρήσης του πρώην Διοικητηρίου, στον Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας, προκειμένου να στεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου αλλά και το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Ο κ. Βεσυρόπουλος με την υπογραφή του, στη συγκεκριμένη απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του κτιρίου στο Δήμο, άνευ ανταλλάγματος, ολοκληρώνει μια μακρά διαδικασία και πλέον η χρήση του κτιρίου αποδίδεται στην τοπική κοινωνία για κοινωφελείς σκοπούς.
Σε δήλωση του, ο κ.Βεσυρόπουλος τονίζει:
«Η σημερινή απόφαση ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας. Λειτουργήσαμε συγκροτημένα και με αποτελεσματικότητα για να φτάσουμε στη σημερινή εξέλιξη. Είναι μια απόφαση και μια εξέλιξη με κοινωνική διάσταση, ένα Δημόσιο ακίνητο παραχωρείται προκειμένου να εξυπηρετήσει κοινωφελείς σκοπούς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες