Δεν ήταν από Βέροια η απάτη σε ΑΜΕΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Δεν ήταν από Βέροια η απάτη σε ΑΜΕΑ


Κάποιοι γράψανε ότι η απάτη που έγινε είναι από την Βέροια...Το δικό μας ρεπορτάζ που κάναμε και επικοινωνήσαμε με τον δημοσιογράφο συνάδελφο που έκανε το ρεπορτάζ Στρατή Λημνιό μας απάντησε ότι η υπόθεση δεν αφορά την Βέροια αλλά από χωριό της Ημαθίας εκτός δήμου Βέροια... 

Δείτε το ρεπορτάζ που έκανε ο Στρατής..
«Εμπιστευτήκαμε τον θείο μου για να μας εξυπηρετεί και εκείνος “μας άδειασε” τους λογαριασμούς στην τράπεζα», ισχυρίζεται 44χρονος άντρας -«Μας έφερνε ρύζι για να κάνουμε οικονομία και εκείνος έκανε αγορές και τα σκορπούσε, “ροκανίζοντας” τα δικά μας χρήματα», καταγγέλλει ο 44χρονος Αντώνης-«Τους έφαγε πάνω από 120.000 ευρώ», λέει ο δικηγόρος τους κ. Στέφανος Χαντζιάρας.

Αποκλειστικό Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός

Το χρονικό της υπόθεσης

Μία μητέρα μεγάλης ηλικίας, χήρα ζει με το παιδί της το οποίο είναι ένα άτομο με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ), καθότι αντιμετωπίζει πρόβλημα σπαστικής τετραπληγίας, εξαιτίας εγκεφαλικής παραλύσεως.

Είναι τέλη Δεκεμβρίου του 2016, και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο 44χρονος άνδρας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν, τους πλησίασαν συγγενείς τους με το πρόσχημα να τους βοηθήσουν στις δυσκολίες της καθημερινότητας τους. Όπως για παράδειγμα, αγορά προϊόντων και υλικών από καταστήματα super market, εξόφληση των τρεχούμενων λογαριασμών και γενικώς οποιαδήποτε συναλλαγή χρειαζόταν και τους ήταν απαραίτητη για τη διαβίωση τους, δεδομένου της δύσκολης καθημερινότητας που είχαν, λόγω των προβλημάτων υγείας τους.

Έτσι, δέχθηκαν την βοήθεια που προσφέρθηκαν οι συγγενείς τους να παράσχουν και γι’ αυτόν τον λόγο τους παρέδωσαν τις τραπεζικές κάρτες ανάληψης, μαζί με τους κωδικούς PIN και τα βιβλιάρια των τραπεζών, ακόμη και τις ταυτότητες τους, ώστε να έχουν την δυνατότητα να προβαίνουν σε αναλήψεις μετρητών, όπως εκείνος εξηγεί στο Στρατή Λημνιό και στο GRTimes.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες