Επιτέθηκε στον σύζυγό της με … ανεμιστήρα

Στα δικαστήρια κατέληξε προχθές στον Βόλο ένα ζευγάρι έπειτα από καβγά ο οποίος περιλάμβανε εκατέρωθεν μηνύσεις για εξύβριση, απειλή, αλλά και σωματική βλάβη λόγω επίθεσης με… ανεμιστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-thessalia.gr, o άνδρας ηλικίας γύρω στα 60 και η γυναίκα 33 ετών έχουν ενωθεί με σύμφωνο συμβίωσης. Αφορμή του καβγά που ξέσπασε φέρεται να ήταν η άρνηση και δυσφορία της γυναίκας στο να επισκεφθεί ο σύζυγός της τα παιδιά που έχει αποκτήσει από προηγούμενο γάμο. Την ίδια στιγμή ο άνδρας ήταν εκνευρισμένος για κάτι που συνέβη τις προηγούμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να την εξυβρίσει και να την απειλήσει. Εκείνη αντέδρασε προβαίνοντας, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις ίδιες πράξεις, αλλά επιπλέον πήρε στα χέρια της έναν ανεμιστήρα και έσπρωξε τον άνδρα με το πλαστικό του μέρος.

Η διαμάχη τους έφτασε στην Αστυνομία, καταθέτοντας ο ένας εναντίον του άλλου μηνύσεις, με αποτέλεσμα να κρατηθούν όλο το βράδυ αφήνοντας στο σπίτι το ανήλικο παιδί τους. Χθες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο, με τον άνδρα να δικάζεται για εξύβριση και απειλή κατά συζύγου από το Μονομελές και τη γυναίκα για εξύβριση, απειλή και απλή σωματική βλάβη από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Στην απολογία του ο 60χρονος, αφού ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του αποδίδοντάς τες στην «κακιά στιγμή» είπε πως βρίσκονται μαζί κοντά στα 10 χρόνια χωρίς να αντιμετωπίζουν στη συμβίωσή τους ιδιαίτερα προβλήματα. Κατόπιν η 33χρονη απολογούμενη στο δικαστήριο περιέγραψε τα περιστατικά λέγοντας πως τον έσπρωξε στο χέρι με τον ανεμιστήρα, υποστηρίζοντας επίσης ότι τσακώθηκαν κάπως πιο άγρια χωρίς, ωστόσο, να καλέσει την Αστυνομία. Ταυτόχρονα κατηγόρησε τον 60χρονο ότι συχνά την υποτιμάει.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να κριθούν αθώοι και οι δύο κάτι που έγινε αποδεκτό από τους δικαστές, ενώ ο εισαγγελέας κάλεσε το ζευγάρι να μην επιστρέψει ξανά για τον ίδιο λόγο σε δικαστική αίθουσα, ζητώντας τους να επιδεικνύουν υπομονή και να ασχοληθούν με τη φροντίδα του ανήλικου παιδιού τους. Αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στο σπίτι τους

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε