Πολίτης επιτέθηκε σε υπαλλήλους της ΔΕΗ – «Έστειλε» 2 γυναίκες στο νοσοκομείο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022

Πολίτης επιτέθηκε σε υπαλλήλους της ΔΕΗ – «Έστειλε» 2 γυναίκες στο νοσοκομείο


Έπρεπε να εξοφλήσει παλιά οφειλή ύψους 100 ευρώ, για να επιστρέψει στην εταιρεία τους

Αναστάτωση προκάλεσε έναν πολίτη που επισκέφθηκε τη γραφή της ΔΕΗ στην οδό...

 
Λαρίσης στον Βόλο, με στόχο να ενημερωθεί για αυτό που έπρεπε να κάνει ώστε να επιστρέψει στη ΔΕΗ από ιδιώτη πάροχο ενέργεια.

Ενημερώθηκε ότι πρώτα θα έπρεπε να εξοφλήσει παλιά οφειλή!

Ο συγκεκριμένος πολίτης πήγε στα γραφεία, ώστε να λάβει σχετικές πληροφορίες από την αρμόδια υπάλληλο για τα έγγραφα που έπρεπε να προσκομίσει για να επιστρέψει στη ΔΕΗ. Τότε, όμως, ήταν που τον ενημέρωσαν για προηγούμενη οφειλή ύψους 100 ευρώ. Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το προστατευτικό τζάμι και να γρονθοκοπήσει την υπάλληλο τραυματίζοντάς την.

Εκείνη την ώρα παρενέβη εργαζόμενη εταιρείας security με αποτέλεσμα να γρονθοκοπήσει και εκείνη. Εν τέλει έστειλε τις δυο γυναίκες στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, αλλά ο δράστης κατάφερε να ξεφύγει από την έξοδο κινδύνου αποφεύγοντας την σύλληψή του.

Η ΔΕΗ κατέθεσε ήδη μηνυτήρια αναφορά σε βάρος πολίτη που προκάλεσε το σοβαρό επεισόδιο και τον τραυματισμό των εργαζομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες