Ημαθία: Έκλεψαν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένο ζευγάρι και τους χάλασε το αυτοκίνητο στο δρόμο


Είναι συχνό το φαινόμενο, απατεώνες να ληστεύουν ηλικιωμένους προσποιούμενοι τους γιατρούς, τους τεχνικούς τηλεπικοινωνιών ή ακόμα και τους εφοριακούς και να τους παίρνουν τις οικονομίες μιας ζωής.

Σύμφωνα με το trikalavoice χθες Τρίτη (02/08) ένα ακόμα περιστατικό καταγράφηκε, αυτή τη φορά σε χωριό του Δήμου Πύλης στα Τρίκαλα, όταν απατεώνες προσποιούμενοι στελέχη της ΔΕΗ χτύπησαν την πόρτα σε ηλικιωμένο ζευγάρι και τους έπεισαν να πληρώσουν ένα τεράστιο ποσό, μεγαλύτερο των 15.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι δράστες μπήκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν για να πάνε στην Ημαθία, όμως λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα το όχημα έσβησε. Έτσι, αναγκάστηκαν να πάρουν άλλο αμάξι για να πάνε στον τόπο καταγωγής τους.

Η Αστυνομία λοιπόν, κατάφερε να εντοπίσει το πρώτο όχημα, με αστυνομικούς να περιμένουν κάποιον να εμφανιστεί για να το πάρει πίσω, όπως και έγινε το πρωί της Τρίτης. Έτσι, οι δράστες συνελήφθησαν, παρέδωσαν μέρος των χρημάτων και αναμένεται και το… υπόλοιπο ποσό από τη Βέροια

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε