Ημαθία: Έκλεψαν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένο ζευγάρι και τους χάλασε το αυτοκίνητο στο δρόμο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Ημαθία: Έκλεψαν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένο ζευγάρι και τους χάλασε το αυτοκίνητο στο δρόμο


Είναι συχνό το φαινόμενο, απατεώνες να ληστεύουν ηλικιωμένους προσποιούμενοι τους γιατρούς, τους τεχνικούς τηλεπικοινωνιών ή ακόμα και τους εφοριακούς και να τους παίρνουν τις οικονομίες μιας ζωής.

Σύμφωνα με το trikalavoice χθες Τρίτη (02/08) ένα ακόμα περιστατικό καταγράφηκε, αυτή τη φορά σε χωριό του Δήμου Πύλης στα Τρίκαλα, όταν απατεώνες προσποιούμενοι στελέχη της ΔΕΗ χτύπησαν την πόρτα σε ηλικιωμένο ζευγάρι και τους έπεισαν να πληρώσουν ένα τεράστιο ποσό, μεγαλύτερο των 15.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, οι δράστες μπήκαν σε αυτοκίνητο και απομακρύνθηκαν για να πάνε στην Ημαθία, όμως λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα το όχημα έσβησε. Έτσι, αναγκάστηκαν να πάρουν άλλο αμάξι για να πάνε στον τόπο καταγωγής τους.

Η Αστυνομία λοιπόν, κατάφερε να εντοπίσει το πρώτο όχημα, με αστυνομικούς να περιμένουν κάποιον να εμφανιστεί για να το πάρει πίσω, όπως και έγινε το πρωί της Τρίτης. Έτσι, οι δράστες συνελήφθησαν, παρέδωσαν μέρος των χρημάτων και αναμένεται και το… υπόλοιπο ποσό από τη Βέροια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες