Ήπιε σε δύο λεπτά ένα μπουκάλι Jaegermeister για να κερδίσει 12 ευρώ και μετά από λίγο πέθανε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Ήπιε σε δύο λεπτά ένα μπουκάλι Jaegermeister για να κερδίσει 12 ευρώ και μετά από λίγο πέθανε


Αφού τελειώνει, αρχίζει να ζαλίζεται και να ταλαντεύεται, ενώ τον στηρίζει για να μην πέσει ένας φίλος του

Τραγική κατάληξη είχε...  


 

η βραδινή έξοδο για έναν άνδρα στην Νότια Αφρική, καθώς στο μπαρ που επισκέφθηκε, ήπιε ένα ολόκληρο μπουκάλι από το ποτό Jaegermeister μέσα σε δύο λεπτά και μετά από λίγο πέθανε.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, το περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Mashamba στη περιοχή Limpopo, όταν ο άνδρας ηλικίας περίπου 25 με 30 ετών, πήρε μέρος σε πρόκληση, που ήταν ποιος μπορούσε να πιει πιο γρήγορα ένα μπουκάλι Jaegermeister, με το έπαθλο να είναι το ποσό των 12 ευρώ περίπου.


 

Ο άνδρας που ήπιε το μπουκάλι μέσα σε δύο λεπτά και μετά από λίγο πέθανε

Εικόνες που έχουν διαρρεύσει στα social media δείχνουν τον άνδρα να πίνει το ποτό με τον κόσμο γύρω του να ζητωκραυγάζει και να τον εμψυχώνει. Αφού τελειώνει, αρχίζει να ζαλίζεται και να ταλαντεύεται, ενώ τον στηρίζει για να μην πέσει ένας φίλος του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας κατέρρευσε μετά από λίγο και ότι πέθανε εξαιτίας δηλητηρίασης που έπαθε από το αλκοόλ που κατανάλωση. 

 

Χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Limpopo, Brig Motlafela Mojapelo, δήλωσε ότι «η αστυνομία στο Waterval έξω από το Louis Trichardt ερευνά μια υπόθεση μετά από ένα περιστατικό κατάχρησης αλκοόλ που έλαβε χώρα σε ένα από τα τοπικά καταστήματα αλκοολούχων ποτών στο Mashumba Village, όπου οι θαμώνες συμμετείχαν σε αυτό που ονομάζουν “διαγωνισμό ποτού”».

«Ο νικητής έπρεπε να καταναλώσει ένα ολόκληρο μπουκάλι Jägermeister, στο πλαίσιο ενός καθορισμένου χρόνου και θα έπαιρνε R200 μετρητά (περίπου 12 ευρώ)», είπε στη συνέχεια και πρόσθεσε ότι «ένας από αυτούς κατέρρευσε αμέσως μετά και μεταφέρθηκε στην τοπική κλινική όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες