Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Αυτός είναι ο αριθμός για τις καταγγελίες εάν δείτε αυξημένες τιμές

Για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε περίπτωση που δουν αυξημένες τιμές στις ηλεκτρικές συσκευές στο πλαίσιο του προγράμματος επιδότησης  εξήγησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1.

Οι πολίτες θα πρέπει να καλέσουν στον αριθμό 1520 για να κάνουν καταγγελία  σε περίπτωση που δουν αυξημένες τιμές στις ηλεκτρικές συσκευές και μετά αυτό θα διευρυνθεί αμέσως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης  ενώ την ίδια στιγμή έστειλε μήνυμα προς τους εμπόρους  ότι “τα προγράμματα που βγάζουμε δεν γίνονται για να κάνει κάποιος αρπαχτή. Τα προγράμματα που βγάζουμε γίνονται για να βοηθήσουμε τον κόσμο”.

Εν συνεχεία μίλησε για τον τρόπο που θα γίνεται ο έλεγχος στις τιμές των ηλεκτρικών συσκευών. Θα γίνεται έλεγχος μέσω και διαδικτύου από το υπουργείο Περιβάλλοντος αλλά και  κυρίως από εμάς, από τις υπηρεσίες της ΔΙΜΕΑ για να δούμε και τι τιμές είχαν οι ηλεκτρικές συσκευές  πριν το πρόγραμμα τόνισε  και ξεκαθάρισε ότι όσοι αυξήσουν τις τιμές στις ηλεκτρικές συσκευές  θα το μετανιώσουν πάρα πολύ πικρά.

Όσον αφορά τους επιλαχόντες του προγράμματος είπε, ότι αυτοί δεν χρειάζεται να υποβάλουν νέα αίτηση καθώς η βούληση της κυβερνήσεως είναι να βρούμε χρήματα για να συμπεριληφθούν και αυτοί στην επιδότηση.

 Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα

Τέλος μίλησε και για τη δαπάνη του προγράμματος . ” Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα κοινό πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ. Είναι ένα πρόγραμμα πολύ σημαντικό για την ελληνική οικονομία. Εμείς ξοδεύουμε για το πρόγραμμα αυτό 150 εκατομμύρια.  Και το πρόγραμμα αυτό θα φέρει ενεργειακή εξοικονόμηση πάνω από 300 εκατομμύρια”, τόνισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

 

Πηγή enikonomia.gr

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε