Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Αυτός είναι ο αριθμός για τις καταγγελίες εάν δείτε αυξημένες τιμές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Αυτός είναι ο αριθμός για τις καταγγελίες εάν δείτε αυξημένες τιμές

Για το τι πρέπει να κάνουν οι πολίτες σε περίπτωση που δουν αυξημένες τιμές στις ηλεκτρικές συσκευές στο πλαίσιο του προγράμματος επιδότησης  εξήγησε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1.

Οι πολίτες θα πρέπει να καλέσουν στον αριθμό 1520 για να κάνουν καταγγελία  σε περίπτωση που δουν αυξημένες τιμές στις ηλεκτρικές συσκευές και μετά αυτό θα διευρυνθεί αμέσως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης  ενώ την ίδια στιγμή έστειλε μήνυμα προς τους εμπόρους  ότι “τα προγράμματα που βγάζουμε δεν γίνονται για να κάνει κάποιος αρπαχτή. Τα προγράμματα που βγάζουμε γίνονται για να βοηθήσουμε τον κόσμο”.

Εν συνεχεία μίλησε για τον τρόπο που θα γίνεται ο έλεγχος στις τιμές των ηλεκτρικών συσκευών. Θα γίνεται έλεγχος μέσω και διαδικτύου από το υπουργείο Περιβάλλοντος αλλά και  κυρίως από εμάς, από τις υπηρεσίες της ΔΙΜΕΑ για να δούμε και τι τιμές είχαν οι ηλεκτρικές συσκευές  πριν το πρόγραμμα τόνισε  και ξεκαθάρισε ότι όσοι αυξήσουν τις τιμές στις ηλεκτρικές συσκευές  θα το μετανιώσουν πάρα πολύ πικρά.

Όσον αφορά τους επιλαχόντες του προγράμματος είπε, ότι αυτοί δεν χρειάζεται να υποβάλουν νέα αίτηση καθώς η βούληση της κυβερνήσεως είναι να βρούμε χρήματα για να συμπεριληφθούν και αυτοί στην επιδότηση.

 Πόσο κοστίζει το πρόγραμμα

Τέλος μίλησε και για τη δαπάνη του προγράμματος . ” Το πρόγραμμα αυτό είναι ένα κοινό πρόγραμμα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ. Είναι ένα πρόγραμμα πολύ σημαντικό για την ελληνική οικονομία. Εμείς ξοδεύουμε για το πρόγραμμα αυτό 150 εκατομμύρια.  Και το πρόγραμμα αυτό θα φέρει ενεργειακή εξοικονόμηση πάνω από 300 εκατομμύρια”, τόνισε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

 

Πηγή enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες