Καλαϊτζίδης -Όσοι έως τώρα επένδυσαν στην καταστροφολογία, «κάηκαν»


Μετά το Διοικητήριο βάζουμε στις ράγες και τη μεταφορά του Τελωνείου Βέροιας στις μέχρι τώρα αναξιοποίητες εγκαταστάσεις της «περιφερειακής αγοράς» στον κόμβο Κουλούρας, ικανοποιώντας κι ένα διαχρονικό αίτημα του τοπικού επιχειρείν. Στο πλαίσιο αυτό, παρουσία και του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου που συμβάλει αποτελεσματικά προς την ίδια κατεύθυνση, επισκεφθήκαμε τον χώρο της μετεγκατάστασης μαζί με τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή, τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ κ. Καββαδά, τον Γενικό Διευθυντή Τελωνείων & ΕΦΚ κ. Μουρτίδη, τον Δήμαρχο Βέροιας Κ. Βοργιαζίδη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γ. Μπίκα κ.α.


Όσοι έως τώρα επένδυσαν στην καταστροφολογία, «κάηκαν» μια ακόμη φορά.
Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε συνεπείς απέναντι στους πολίτες της Ημαθίας και στον προγραμματισμό που χαράξαμε με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, η συμβολή του οποίου στην εξέλιξη κι αυτού του έργου είναι καθοριστική. Όλοι μαζί, συνεχίζουμε να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε