Κάλεσμα του Στέφανου Αποστολίδης προς όλους τους Ημαθιώτες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022

Κάλεσμα του Στέφανου Αποστολίδης προς όλους τους Ημαθιώτες


Φίλοι της αγαπημένης μας ομάδας της Βέροιας,
Ως εκπρόσωπος της Πρωτοβουλίας και με βαθιά συναίσθηση της κρισιμότητας των ημερών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της «Βασίλισσας του Βορρά», και τους αθλητικογράφους-δημοσιογράφους, σας καλούμε σε συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022 και ώρα 8 στο βράδυ στην αίθουσα «Sala» του πολυχώρου της «Ελιάς».
Ελάτε να ενημερωθείτε, να συζητήσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια κοινή προσπάθεια για το ΣΗΜΕΡΑ και το ΑΥΡΙΟ της αγαπημένης μας «Βασίλισσας του Βορρά». Από αυτήν την συνάντηση δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς!!! Η παρουσία σας, η αγωνία σας και η άποψή σας, θα δείξουν τον δρόμο για μια ΒΕΡΟΙΑ με παρόν και μέλλον.
Στην προσπάθεια αυτή δε μπορεί να είναι απούσα η πολιτική και αυτοδιοικητική ηγεσία και οι παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας. Γι αυτό καλούνται να παραστούν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές του Νομού μας Τάσος Μπαρτζώκας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Άγγελος Τόλκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βέροιας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, τα μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η διοίκηση της ΕΠΣ Ημαθίας, οι επιχειρηματίες-επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Βέροιας και περισσότερο απ΄ όλους οι φίλαθλοι που είναι η δύναμη της αγαπημένης μας ομάδας.
Η «Βασίλισσα του Βορρά» έχει ανάγκη από την υλική και ηθική συμπαράστασή σας. Γι αυτό εκφράστε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας αυτό με την παρουσία σας στην συγκέντρωση της Τετάρτης. Από μια νέα προσπάθεια ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Για την ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
Στέφανος Αποστολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες