Κτηνωδία: Σκότωσαν δύο σκυλιά με καραμπίνα μέσα σε αυλή σπιτιού - ΒΙΝΤΕΟ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Κτηνωδία: Σκότωσαν δύο σκυλιά με καραμπίνα μέσα σε αυλή σπιτιού - ΒΙΝΤΕΟ


Οργή και αποστροφή προκάλεσε ένα αποτρόπαιο θέαμα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (16/07), στην περιοχή της...  

 
Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο.

Άγνωστοι εισέβαλαν σε μονοκατοικία και κυριολεκτικά εκτέλεσαν δυο μικρόσωμα σκυλιά με καραμπίνα.

Όπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες, το έγκλημα σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων που άκουσαν τους πυροβολισμούς έγινε με το φως της ημέρας, λίγα λεπτά από τη στιγμή που η ιδιοκτήτρια του σπιτιού έφυγε για να επισκεφθεί μια φίλη, το διάστημα από 19.20 έως 19.50.

Η ιδιοκτήτρια επέστρεψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο σπίτι της για να βρεθεί μπροστά στο αποτρόπαιο θέματα. Σε κατάσταση σοκ ενημέρωσε την αστυνομία.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα της αστυνομίας για το πώς ο δράστης απέκτησε πρόσβαση στο σπίτι και πως εκτέλεσε τα δύο σκυλάκια είναι φρικιαστικά.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού να αναφέρει ότι ο δράστης λύγισε τα σύρματα του φράκτη και εν συνεχεία τον παραβίασε, αφαιρώντας μετά με καραμπίνα αφαίρεσε την ζωή των δύο σκυλιών.


Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε νεκροτομή και στα δύο σκυλιά ενώ η αστυνομία σαρώνει την περιοχή αναζητώντας υλικό από κάμερες, με τις αρχές να χαρακτηρίζουν τον δράστη αδίστακτο και επικίνδυνο.

Δύο είναι τα σενάρια που εξετάζονται αυτή την στιγμή ως πιθανότερα, η προοπτική της διάρρηξης ή η εξόντωση των σκυλιών ως αυτοσκοπός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες