Τουρισμός για Όλους: Κλείδωσε η ημερομηνία για την νέα κλήρωση – 1,2 εκατ. αιτήσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Τουρισμός για Όλους: Κλείδωσε η ημερομηνία για την νέα κλήρωση – 1,2 εκατ. αιτήσεις

“Κλείδωσε” η ημερομηνία για την νέα κλήρωση των vouchers του προγράμματος “Τουρισμός για Όλους” .

Όπως γνωστοποίησε σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, στο τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

Η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση. Στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.

Μάλιστα επεσήμανε ότι χθες έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος όπως και η ανάρτηση των πινάκων με τους κληρωθέντες. Μάλιστα το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.

Υπενθυμίζεται ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες