«Ανακυκλώνω- Αλλάζω συσκευή»: Πρεμιέρα σήμερα για τις αιτήσεις – Τα SOS λίγο πριν ανοίξει η πλατφόρμα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

«Ανακυκλώνω- Αλλάζω συσκευή»: Πρεμιέρα σήμερα για τις αιτήσεις – Τα SOS λίγο πριν ανοίξει η πλατφόρμα

 


«Ενεργοποίηση» σήμερα της πλατφόρμας για το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή” για την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών: Η αίτηση γίνεται ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ και η διαδικασία πρέπει να έχει κλείσει έως και τις 5 Ιουλίου. Εντούτοις, όσοι σπεύσουν να υποβάλουν αίτηση καλό θα είναι να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι για να ανακυκλώσουν την παλαιά συσκευή τους θα πρέπει να ακολουθήσουν πολύ συγκεκριμένη διαδικασία. Επιπλέον, η προς απόσυρση ηλεκτρική συσκευή θα πρέπει να έχει και συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Κάθε νοικοκυριό, θα μπορεί να αιτηθεί έως και τρία κουπόνια για την αντικατάσταση συσκευών ενώ σε κάθε αίτηση, θα συμπληρώνεται ο 11ψηφιος αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, ο αριθμός συσκευών ανά κατηγορία που οι καταναλωτές αιτούνται να αλλάξουν, η ύπαρξη ή μη ατόμου με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ) σε μια οικογένεια και αριθμός κινητού τηλεφώνου ως στοιχείο επικοινωνίας, εφόσον ο δικαιούχος επιλεγεί να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα.

Ποια είναι η διαδικασία για την επιδότηση 

Το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» επιδοτεί την αντικατάσταση κλιματιστικών, ψυγείων και καταψυκτών. Για την αίτηση απαιτούνται μόνο οι κωδικοί του taxisnet, ο αριθμός παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και το κινητό τηλέφωνο του πολίτη.

Περισσότερες πληροφορίες στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες