ΑΑΔΕ: Ποιοι οφειλέτες θα λάβουν μέχρι αύριο “ραβασάκια”

 


Ραβασάκια” αναμένεται να λάβουν μέχρι αύριο Δευτέρα 6 Ιουνίου από την ΑΑΔΕ  οι οφειλέτες  του Δημοσίου (εφορία και ΕΦΚΑ).

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν χρέη πάνω από 150.000 ευρώ  προς την εφορία και τον ΕΦΚΑ και αυτά έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα για πάνω από 1 έτος, δηλαδή από τον Ιούνιο του 2021, θα λάβουν μέχρι αύριο Δευτέρα 6 Ιουνίου μήνυμα μέσω του Τaxisnet, αλλά και μέσω email, το οποίο θα λέει ότι θα πρέπει να τα αποπληρώσουν ή να τα ρυθμίσουν έως τις 21 Ιουνίου προκειμένου να μην συμπεριληφθούν στις 30 Ιουνίου στις λίστες των μεγαλο-οφειλετών (φυσικών προσώπων, αλλά και νομικών προσώπων).

Όταν δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των μεγαλο-οφειλετών, η ΑΑΔΕ  θα προχωρήσει σε προτεραιοποίηση των πλέον εισπράξιμων ληξιπρόθεσμων οφειλών για τη λήψη μέτρων αναγκαστικής είσπραξης, μέσω της εφαρμογής κεντροποιημένου συστήματος για την επιλογή υποθέσεων ληξιπρόθεσμων οφειλών, χρησιμοποιώντας κριτήρια ανάλυσης κινδύνου. Την ίδια στιγμή θα ελεγχθούν αλλά  και θα επαναξιολογηθούν οι υποθέσεις  μεγάλων οφειλετών που αφορούν κυρίως την τελευταία 5ετία.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε